81 El Camino Bensamittari

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Jordan, 24.6.2015.

  1. Jordan

    Jordan Gearhead

    Elikkäs 81 camino ja bensamittarin toiminta. Koko sen 10v ajan mitä omistuksessa ollu niin bensamittari "seilannu" hiukan mutta perstuntumalla pystynyt tietämään mitä on tankissa edes suunnilleen. Nytten kun vehkeellä meinaisi rajan takaa käydä tankkaamassa niin ihan vajaalla tankilla ei uskalla ja liian täydellä ei kannata…

    Tarviiko tankki tiputtaa alas vai mittaristo irti vaikos mistä todennäköisimmin vikaa lähtisi selvittämään?

    Jori
     
  2. artz

    artz Gearhead

    Tarkoitatko seilaamisella että ajossa heiluu, ja mutkissa luultavasti enemmän? Ihan normaalia toimintaa kun koho heiluu tankissa bensapinnan heiluessa.

    Jos välillä mittari jumii tai menee nollaan niin voi olla vastuksessa joku rispaantuma tai muuten joku johto katki tai huono kontakti.

    Jos on joskus vaihdettu tankki tai lähetin, niin ei sitä varmuudella voi tietää paljonko siellä on. Yleensä jommankumman kun vaihtaa, varsinkin lähettimen niin ei enää näytä ihan tarkkaan joko ylä- tai alapäästä. Omaan joskus ku vaihdoin anturin, niin tankkasin tallissa 10L kerrallaan ja katsoin miten mittari reagoi. 20L meni ennen kun värähtikään ja sitten rupes nousemaan aika nopeaan. Mittarin mukaan täynnä niin vielä meni parikyt litraa.
     

Kerro tästä muillekin!