85 transam pick up ei kierrä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja jenkkijuuso, 2.8.2007.

 1. jenkkijuuso

  jenkkijuuso Gearhead

  Heipä hei duuni kaveri meni hölmöyksissään ostamaan tollasen veron kierto pelin ja nyt ihmetellään sitten kun ei fuckup:pi kulje eli kone on 305(suurin syy siinä) ja lodju th700 kun kiihdyttää oikeen "kunnolla" niin vaihtaa ykköseltä kakkoselle n.3400rpm mutta sen jälkeen ei vaihda enää kolmoselle eikä myöskään kierrä edes sitä 3400rpm:aa ??? :eek:
  Sen verran kattelin että eikö tuossa laatikossa kuulu olla kickdown:ia ollenkaan, ainakaan sieltä en sellasta löytänyt, on ilmeisesti joku sähköisesti ohjattu lodju?
  on muutenkin omituisen nuhainen vaikka tietysti ei mikään raketti voi tolla koneella ollakkaan mutta silti, ilmeisesti pitää heittää kaikki saaste laitteet mäelle ja ilmastoinnin kompura.
  Niin mikäs kaasari tollasissa on alun perin siinäkin oli piuhaa ja pistoketta enemmän kun laki sallii onkos se joku quadrajet tms.=??
   
 2. Vilu_86

  Vilu_86 3rd gear

  Eli siis mun härvelistä on kyse. :poff:


  Tais tulla Jenkkijuusolta väärään osioon toi alotus viesti. Jos ois mahollista siirtää tää topicci tonne moottori osioon, ku muissaki kasikyt luvun vehkeissä on kai samaa moottoria esiintyny.
   

Kerro tästä muillekin!