86 Camaron ovilistaa kellään?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja palotila, 28.12.2016.

  1. palotila

    palotila Gearhead

    Ajattelin huudella täällä kun ei tuolla ostetaan palstalla näytä tapahtuvan enää mitään. Tarve
    olisi ko. mallin kuskin ovessa ulkopuolella olevan listan osille, pohjakouru + etupää + takapää + kouruun painettava muotokumi. Tai edes se etupään pikkupala. Jos löytyy niin lähetä vaikka txt o5o-5596894/ anssi.
     
  2. Nupa

    Nupa Double Gearhead

    Löytyy 86 koko kuskin ovi, muttamutta... se pokkauksen kumilistahan on teippikiinnityksellä ja sitä saa uutena rullatavarana. Vai oliko se edes mitä nyt etsitään, onko noita jotain kourumallejakin?
     
  3. palotila

    palotila Gearhead

    Täs mun omassa on ollut uudesta asti tälläinen muovinen U-kouru joka tulee teipillä ja niiteillä oveen kiinni, siihen painetaan kumiprofiili kiinni ja aloitus ja lopetuspala muovia. Molemmilla puolilla koria 3 osaa, etulokasuojassa, ovessa ja oven takana.
     

Kerro tästä muillekin!