-86 Camaroon turvavyöt

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Verhoilu ja sisusta', aloittaja 302TT, 27.12.2009.

  1. 302TT

    302TT 1st gear

    Appiukon komero kaipaisi uusia turvavöitä. Oli kysellyt jo suomen purkaamot ja Jari Mäen kautta, mutta aika lailla huonosti ja melko hinnakkaasti tuntuisi olevan tarjolla.

    Löytyisikö täältä vinkkejä...?
     
  2. Rocket engineer

    Rocket engineer 1st gear

    Siis pelkät vyöt? Koneistot ovat teillä ihan OK? Kannattaa ottaa yhteyttä turvavöitä tekeviin firmoihin. Helsingissä taitaa olla semmoinen kuin Turvavyö Oy. http://www.turvavyo.fi/

    Esim. tuolla pistävät uudet vyöt, sellaiset kuin haluatte niihin koneistoihin.
     
  3. 302TT

    302TT 1st gear

    No ongelma on ollut nimenomaan koneistot, mutta nyt netin syövereistä paljastui, että esim. ylärulla ei lukkiudukaan muuten, kuin esim. kolaritilanteessa tai vastaavassa nopeassa hidastumisessa. Eli koneistossa on punnus, joka heilahtaessaan lukitsee vyön. Tämäkö on siis jenkkiautojen vöiden yleinen ominaisuus?
     
  4. Impala76

    Impala76 Gearhead

    juurikin näin...
     

Kerro tästä muillekin!