88 fullsize broncon ajovalot

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja VM.79, 8.10.2016.

  1. VM.79

    VM.79 Gearhead

    Pitkästä aikaa tännekkin asiaa. Osaisko joku valaista millaiset tuollaasessa broncossa on alkujaan ollut ajovalojen polttimot? On tehty jotain johtosätöksiä aikaisemmin, näyttäisi olleen samanlainen liitin ko H4:sessa mutta polttimon kiinnitys on sellainen isolla muovirinkulalla kiristettävä.

    Äsken kaivoin sieltä pois ilmeisesti hb1 halogeenin... Tämä polttimo oli muutamalla johdon pätkällä liitetty vanhaan johtosarjan päähän..
     
  2. speedy

    speedy Double Gearhead

    tuollainen töspeli [​IMG]

    ja tuollainen polttimo [​IMG]
     
  3. VM.79

    VM.79 Gearhead

    Joo, minkähän siellä oli kun nuita h4 liittimiä sätöstelty. Auton omiin johtoihin oli liitetty h4 kannat ja sitten niihin oli vielä liitetty joku relesarja kiinne..

    Eli hb1:set ja liittimet tilaukseen
     

Kerro tästä muillekin!