9.4. Oli Phantom 409 Factoryssa. (Hel)

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Bob, 9.4.2005.

  1. Bob

    Bob 1st gear

    Phantom 409 Helsingin siltasaarenkatu 3-5 sijaitsevassa ravintola Factoryssa bändit Phantom 409 sekä Deep 6. Lipun hinnasta ei ole tietoa kun unohdin kysyä, mutta ei se kovin hirveitä varmaan ole.

    Muoks. Lipun myynti alkaa kait klo 21. Soiton alkamisesta en osaa sanoa, kun ne nuo rokkitähdet on niin arvaamattomia.

    Phanttomien kotisivut löytyy seur. linkistä.

    http://koti.mbnet.fi/bluetone/gd/phantom/index1.htm
     
  2. spychobilly

    spychobilly Gearhead

    Se joka oli noissa kekkereissä ja näki siellä tummapipoisen n.30yli-ali? pieni parransänki,silmälasipäinen(kaikki tiedot tervetulleita)!!! :mad: :mad: se jätkä ei tervettä päivää tuu näkee! :mad: se on nyt meidän mustallalistalla!!jos on niin vitun raukka et rupee yhestä tuolista marisee ja sit on jo kurkussa kiinni ja avustaa vielä tuolin selkänojalla muita niin täältä tullaan vaikka joukon kera vetää turpaan :mad:
     

Kerro tästä muillekin!