'90 caprice lasinpyyhkijä ei pysähdy

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja ajw, 19.11.2015.

  1. ajw

    ajw Gearhead

    Eli kun viiksestä vääntää pyyhkijät päälle tai suhauttaa vettä jolloin pyyhkäisevät pari kertaa eivät enää pysähdy. Onkohan vika viiksessä vai siellä moton pään kortissa?
     
  2. kapa73

    kapa73 2nd gear

    Motopään kortissa tai liitimissä kosketus häiriö. Sammuta valot niin saattaa pysähtyä. Yleensä pienestä jännitteen tippumisesta kiinni.
     
  3. ajw

    ajw Gearhead

    ahaa - pitääpä heilutella liitoksia ja putsastella hiukan ;-)
     
  4. caprice305

    caprice305 Double Gearhead

    Tästä samasta aiheesta on ollut paljon juttua täällä, ja useimmiten on se kortti syypää. Itsellekin riitti kun virrat pois putsas CRC tms sen kortin, en muista tarkkaan mitä suihkuttelin....
     
  5. ajw

    ajw Gearhead

    hmm - kettuilee kettuilee....mistähän noita voisi zekata uutena? no ebaysta tietty, mutta muita paikkoja?
     

Kerro tästä muillekin!