'90 capricen tuulilasinpyyhkimet/pissapoika

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja ajw, 7.2.2014.

 1. ajw

  ajw 3rd gear

  dodii - löytyykös jollain sähkökaaviota josta selviää mikä johto tekee mitäkin tuolla pyyhin/pissapoika päässä? tuossa raamatun paksuisessa chilton's:in manuskassa on tämä aihe sivuutettu "irroita/asenna" osuudella... :-/ pitäisi pistää tarvikepissapoika sinne paikoilleen ja kytkeä pois päältä se suihkautuksen yhteydessä tuleva pyyhkäisy --> nyt kun suihkauttaa (pissapoika siis itsessään kaput) pyyhkimet jäävät seilaamaan kunnes katkaisee virrat ja virrat päälle niin palaavat lähtöasentoon :rotfl:
   
 2. G20

  G20 Gearhead

  Tosta oireesta selviää kun avaa muovisen kopan pyyhkijänmoottorista ja koputtelee hapettumat pois. Jos oikeen hifistelemään alkaa niin käy liitännät läpi kontaktisprayllä/rasvalla. :wink:

  Ton ohituskytkennän voin selvittää kun poikkean tallilla siellä on sedan samasta aiheesta jossa orkkis pumppu ohitettu ja ruikkii ainoastaan kun painaa pesu asentoon.
   
 3. ajw

  ajw 3rd gear

  okei - täytyypä kokeilla vielä putsiputsi hoitoa. taitaa olla noi pissipoika-pyyhkijä paketit aika usein samanmoisia ;-) joo - jos viittit zekata miten on kytketty niin saisi kerralla kestävän ratkaisun. thanx.
   
 4. ajw

  ajw 3rd gear

  noniin - aikansa kun ähelsi niin nyt skulaa sitten kaikki muu paitsi lampunpesurit, mutta niitä nyt kukaan tarvii...olihan hapettumaa ja vähän muutakin sontaa siellä täällä. tuli siten viriteltyä uutta letkua ja oikeen uudet sulatkin ;-)
   

Kerro tästä muillekin!