'90 capricen tuulilasinpyyhkimet/pissapoika

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja ajw, 7.2.2014.

  1. ajw

    ajw Gearhead

    dodii - löytyykös jollain sähkökaaviota josta selviää mikä johto tekee mitäkin tuolla pyyhin/pissapoika päässä? tuossa raamatun paksuisessa chilton's:in manuskassa on tämä aihe sivuutettu "irroita/asenna" osuudella... :-/ pitäisi pistää tarvikepissapoika sinne paikoilleen ja kytkeä pois päältä se suihkautuksen yhteydessä tuleva pyyhkäisy --> nyt kun suihkauttaa (pissapoika siis itsessään kaput) pyyhkimet jäävät seilaamaan kunnes katkaisee virrat ja virrat päälle niin palaavat lähtöasentoon :rotfl:
     
  2. G20

    G20 Gearhead

    Tosta oireesta selviää kun avaa muovisen kopan pyyhkijänmoottorista ja koputtelee hapettumat pois. Jos oikeen hifistelemään alkaa niin käy liitännät läpi kontaktisprayllä/rasvalla. :wink:

    Ton ohituskytkennän voin selvittää kun poikkean tallilla siellä on sedan samasta aiheesta jossa orkkis pumppu ohitettu ja ruikkii ainoastaan kun painaa pesu asentoon.
     
  3. ajw

    ajw Gearhead

    okei - täytyypä kokeilla vielä putsiputsi hoitoa. taitaa olla noi pissipoika-pyyhkijä paketit aika usein samanmoisia ;-) joo - jos viittit zekata miten on kytketty niin saisi kerralla kestävän ratkaisun. thanx.
     
  4. ajw

    ajw Gearhead

    noniin - aikansa kun ähelsi niin nyt skulaa sitten kaikki muu paitsi lampunpesurit, mutta niitä nyt kukaan tarvii...olihan hapettumaa ja vähän muutakin sontaa siellä täällä. tuli siten viriteltyä uutta letkua ja oikeen uudet sulatkin ;-)
     

Kerro tästä muillekin!