'90 Chevyn 5-v 4wd laatikon kytkimen monentit?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja '68Hearse, 6.10.2007.

  1. '68Hearse

    '68Hearse Gearhead

    Jotta tälle illalle vois remontti jatkua niin löytyisikös joltakin nää arvot paineasetelman pulteille ja vauhtipyörän myös, että mihin kireyteen? 8) vaiko kaksi naksausta vaille poikki......... :D


    sorpa hyvä kirjoitusmoka otsikos........ :mad:
     
  2. '68Hearse

    '68Hearse Gearhead

    Hjelpsis

    Onkos mudracer linjoilla tai kettääs muuta jolta nuo tiukkausarvot löytys muistista tai jostai? katotaa ny löytyykö googlettamisella :odroll:
     
  3. '68Hearse

    '68Hearse Gearhead

    no helvetti

    menikö tämä ny liian vaikeaksi kun nobody knows??? :odroll:
     
  4. itkonen

    itkonen 3rd gear

    En uskalla takuuseen näistä luvuista mennä, mutta jos on kysymys pikkarista kuten kuvittelen olevan, niin Chiltonin manuaali sanoo näköjään seuraavaa:

    Flywheel : 100 Nm

    Clutch: 30 Nm

    Tsekkasin sitten vielä haynesin englanni ja suomenkielisistä kirjoista niin arvot olivat erilaiset mutta suurinpiirtein saman suuntaiset kuitenkin. Siellä paineasetelman pultille tuli arvoja välillä 12-32 Nm...?
     
  5. '68Hearse

    '68Hearse Gearhead

    jeah.8)

    Juuh. kyseessä ihan monsteripikkis 8) Kiitoksia ärkeleesti eli lähen jatkaan remppaa niin pääsee kiruttaa mud terraineja pahemman kerran :D
     
  6. itkonen

    itkonen 3rd gear

    Ollos hyvä vaan. Toivotaan nyt että oli oikeat ettei tartte löysätä puolta kierrosta pultin katkeemisen jälkeen. :poff:
     
  7. '68Hearse

    '68Hearse Gearhead

    heh

    kaikki mänt iha hyvin... ei naksunu muuta ku momenttiavain 8)
     
  8. itkonen

    itkonen 3rd gear

    Hianoo :lol:

    Tulipas hyödyllinen olo kun pääsi kerrankin olemaan se vastaava osapuoli vaikka turvauduinkin vain kirjaviisauteen. :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!