-90 Ford Thunderbird antilock valo palaa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja Formula400, 14.2.2015.

  1. Formula400

    Formula400 1st gear

    Mikä vika on tullut Thunderbirdiin kun kojelautaan syttyi yhtä aikaa antilock ja jarrujen merkkivalo??
     
  2. Topias74

    Topias74 Gearhead

    Oiskohan ABS-jarrujen painevaraaja tullut tiensä päähän? Oletko tutkinut onko jarruissa vuotoja? Auto kun laitetaan käyntiin niin painevaraajan pumppu pumppaa paineakun täyteen, jos se on rikki tai vuotaa, haluttua painetta ei saavuteta, ja se varoittaa siitä merkkivalolla. Kokeileppas toimiiko abs jarrut, vai meneekö pyörät lukkoon.
     
  3. Formula400

    Formula400 1st gear

    Vika löytyi, painevaraajanpumppu ei aina lähtenyt päälle,liittimien putsaus ja taas toimii!Voi päästää pojan taas rattiin hyvillä mielin.
     
  4. Topias74

    Topias74 Gearhead

    Hyvä että vika oli noin helppo!
     
  5. Formula400

    Formula400 1st gear

    Jep niin oli,eihän sitä nuoren miehen auto jouda seisomaan pitkään,nytkin kyseli että joko on valmis ja mikä siinä kestää noin kauan.
     

Kerro tästä muillekin!