-90 lumina apv lootan lauhdutin putki petti

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Corvette C4, 15.8.2009.

  1. Corvette C4

    Corvette C4 1st gear

    joo leimalle mennessä oli tuo putki pettänyt ja oli öljynny pahjaa jonkin verran. auto on ennen ostoa seissyt ilmeisesti jonkin aikaa. leima tuli mutta ajaa ei parane enään ettei loota hajoa. saakohan noita putkia jostain vai pitääkö käydä hakeen hydrauliikka liikkeestä sopiva letku tilalle? mikähän loota mahtaa edes olla kyseessä kun koneena 3,1 L. niin ja paljos se mahtaa imeä öljyä? mitäs rasvaa sen pitää olla dextron 2 vai 3???

    kiitos jos joku viittis vastata
     
  2. sbf

    sbf Gearhead

    vähä vuosimallista riippuen siellä on th125c tai th440 en muista oliko noita jopa 4t60e lodjul.Gm saattaa jopa letkun toimittaa mutta veikkaan että teettäminen on nopeampaa ja ehkä halvempaakin.dx3 kelpaa mainiosti.jos loota saa rauhassa valua tyhjäksi sinne menee noin 2,5gal.Normi vaihdossa jäädään alle 2den.
     
  3. moottorinlohko

    moottorinlohko Gearhead

    saa putkia eikä maksa paljon,soita vaikka 0400646403 koskinen
     
  4. Corvette C4

    Corvette C4 1st gear

    kiitokset sbf:lle ja moottorinlohkolle, valitan vastauksen viivästystä. tietokone hajosi ja uuden hankinnassa kesti.

    öljyn määrä on hyvä tietää kun seuraavaks vaihtaa, nyt sekin tiedetään =)

    moottorinlohko: onks sulla koko pirssi varaosina?? vaikka asutkin kaukana, mut on hyvä kartottaa varaosa laitteet.

    :D :lol: :) :wink:
     
  5. moottorinlohko

    moottorinlohko Gearhead

    meni leimattu vehje paaliin,ei saanut 200 toimivasta laitteesta.vesipumppu,IAC.TPS koekäytetyt uudet löytyy,tietsikkaboxit,abs hässäkkä.
     

Kerro tästä muillekin!