904 kestämään

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja bianca4, 7.9.2003.

  1. bianca4

    bianca4 1st gear

    onkos tietoo kuka vois duunaa lodjun niin että kestää?enkä tarkoita liikkeitä.09 arealta tai läheltä( ei ainakaan oulusta).ei muuten mutta tulee forssasta matkaa
     
  2. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Tee se itse, ei niissä ole mitään mystiikkaa. Hommaat vaan tehtaan korjauskirjan tai kopiot sen laatikkoa käsittelevästä osuudesta ja laadukkaat osat, vaikkapa turbo-actionin tranzbox + tarvittavat puslat, manuaaliventtiilikoneisto tai laadukas shift kit, kumpi paremmalta tuntuu, syvä öljypohja ja extracooleri öljylle niin pitäis kestämän liki sen mitä tollasen ylipäätään kukaan saa kestämään. Ja jos ei kestä, niin ei tartte tekijän kanssa alkaa riiteleen.
     
  3. mg

    mg Gearhead

    niin. toi on mielenkiintoisin vaihtoehto; tulee laatikko tutuksi, jos ei ole jo.
     
  4. bianca4

    bianca4 1st gear

    mielelläni kaikkea opettelen mutta jotkut jutut on vaan parempi jättää jollekkin kuka osaa.mukana on tietysti mukava olla kun tollasta ropailee jos vaikka onnistus joskus iteltäkin
     
  5. valiant65

    valiant65 Gearhead

    Mitä hel... siis forssasta oot? No mene nyt ihmeeessä sinne SMCF:n tallille, siellä on ainakin yks heppu kuka taitaa tuonkin homman.
     
  6. savi neekeri

    savi neekeri 1st gear

    kysy käköltä se tietää.
     
  7. 68FuryIII

    68FuryIII Gearhead

    Ónko merkitystä laittaako extracoolerin ennen vai jälkeen syylärin päässä olevan coolerin lisäks?
     
  8. KajS

    KajS Gearhead

    Onko merkitystä extracoolerin paikalle, kysyttiin edellisessä.

    Jos asennusohjeita on uskominen, extracooleri tulee sen auton oman coolerin (jäähdyttäjän alapäässä tai päädyssä) paluuletkuun/putkeen, joka siis menee lootalle.

    Jotkut Pohjois-Amerikan Pontiac TransAm-ukot laittaa talveksi extracoolerin ennen auton omaa jäähdytintä.

    Ja helpoin homma lootan kestävyyden parantamiseksi on extracoolerin asennus: onnistuu merkonoomiltakin ja autosta tulee kiva ajella asennuksen jälkeen.
    **************************************
    Oho, en huomannut aiheen olevan Street&Race-osiossa, tulin sisään suoraan sisäänheittosivulta. Eihän käyttöautoilija näistä racehommista mitään tiedä :)

    _________________
    Gonna get outta Hell in my Dodge
    Freedom made out of steel

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: KajS 2004-01-30 09:07 ]</font>
     

Kerro tästä muillekin!