904 kikkari hukassa!!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja sherif, 10.8.2006.

  1. sherif

    sherif Gearhead

    Joops! Elikkäs tässä Mudracerille visainen kysymys :D Dodgeen vaihtu 4 kurkkunen kaasari 2 kurkkusen tilalle ja näin ollen kick down vivustoa joutu muokkaamaan. Laatikko seisoi vuodenpäivät ja aikaisemmin pelas ok. Nyt kikkari säädetty siten että kun läpät auki , niin kikkarikin tapissaan. Alussa n.sentin välys kun rupee polkeen kaasua. Kaasareissa vipusuhteissa ihan sika snadi ero. Enivei.. Aluks loota vaihto tosi nopeesti vaihteet mut pienellä säädöllä sain vaihteleen ok. Mutta kick down ei pelaa ollenkaan. Esim n. 60kilsan vauhdista kun lyö lutun lattiaan D:llä niin ei heitä pienempää. Vaihdot tapahtuu aina samoilla kierroksilla vaikka kuinka polkis. Venakoneiston putsasin mutta ei vaikutusta. Oiskohan kuvernöörillä osuutta asiaan? Ehkä jumissa kun seissy niin pitkään?

    Kiitoksia jo etukäteen
     
  2. sherif

    sherif Gearhead

    Eikö kukaan ossoo sannoo?
     
  3. sherif

    sherif Gearhead

    Hä? :eek:
     
  4. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Voihan se kuvernööri takkuilla mutta hakisin kyllä vikaa tosta KD sysdeemistä. Tsekkaa liikkuuko lootan sisällä oleva vipu samaan tahtiin ulkona olevan kanssa.
     
  5. sherif

    sherif Gearhead

    Kyllä sen katoin ja on ihan ookoo. Mikäs vaikuttaa vaihtoon 2-3? Vaihtaa mielestäni myöhään ja taas vauhtia himmatessa tosi aikaisin verrattuna 1-2 vaihtoihin. oiskohan menny vieterit sekasi kun tuli hätäsesti ruuvailtua :D
     

Kerro tästä muillekin!