904 probleemaa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja MJF, 5.9.2008.

  1. MJF

    MJF Double Gearhead

    Aspenin laatikko meinaa juonia kylmänä. Ensimmäisten muutaman kilometrin matkalla ei kolmonen mene päälle. Lämmettyään laatikko kyllä vaihtaa oikein, ehkä vähän liiankin napakasti. Käytin sen auki pari viikkoa sitten, kun historiasta ei ollut tietoa. Entisestä laatikosta tuli romua ja tuon sain tilalle. Paikat oli aivan hyvässä kunnossa, pientä kulumista vaan havaittavissa. Ainut mitä en tarkistanut, oli kytkinpakkojen männäntiivisteet. Voisiko tuo viitata sinne? Pakki kyllä toimii normaalisti.
     
  2. Ana67

    Ana67 Gearhead

    Kuinkas "kikkarin" säätö, vaikuttaa tässä tapauksessa looranpaineisiin ja vaihtoihin. Kaasu pohjassa myös tanko pohjassa, karkea säätö.
     
  3. MJF

    MJF Double Gearhead

    Vivustoja on säädelty, ei vaikutusta kylmänä kolmosen kytkeytymiseen. Öljyt ja suodatin on justiin vaihettu kans, samalla koneisto putsattu.
     
  4. Ana67

    Ana67 Gearhead

    Olihan öljy oikeaa laatua ja oikea määrä?? 8)
     
  5. MJF

    MJF Double Gearhead

    Atf220 ja on sopivasti.
     
  6. MJF

    MJF Double Gearhead

    Kysytääs nyt vielä että miten pantojen säätö vaikuttaa vaihtoihin? Ja mikä on oikea säätö tuolle '76 laatikolle. Etupanta on nyt 2 kierrosta auki ja takapanta 5.
    Nyt oli muutama aste pakkasta lähtiessä ja kävi vapaalla muutaman minuutin että lasit sulasi. Siinä jo lämpesi sopivasti että pelasi heti oikein. :odroll:

    E: Taitaa olla taikasana tuo vapaalla käyttäminen. Töistä lähtiessäkin toimi kun käytti ensin hetken vapaalla. Turbiinin öljynkierrossa häikkää?
     
  7. Ana67

    Ana67 Gearhead

    Saattapi olla... Sehän on semmone tuo 904 että keppi P-asennossa öljy ei kierrä turbiinille asti ja keppi N-asennossa kiertää. Sen takia siitä pitää ne öljytki tarkistaa N-asennolla toisin ku yleensä :D
     
  8. MJF

    MJF Double Gearhead

    Niinhän se on. Nyt on pelannut kun on käyttänyt vapaalla ensin pari sekuntia. Onkohan vika sitten turbiinissa vai koneistossa?
     
  9. atteman

    atteman 1st gear

    sama juttu oli mulla ... hoituu oikealla öljyllä ja oikealla määrällä
     
  10. MJF

    MJF Double Gearhead

    Etupakan männäntiiviste palasina, olis kannattanu kattoa heti eka kerralla :poff:
    Jouluajelut kyllä pelasi ihan normaalisti, nytpä pääsee uudenvuoden cruisailuihin vielä paremmin toimivalla laatikolla 8)
     

Kerro tästä muillekin!