904: turbiini?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja 944676, 5.5.2005.

  1. 944676

    944676 1st gear

    kertokaas joku minkälainen on turbiinin rakenne? ku otin tollasen 904:jän auki ja sieltä löyty öljypohjasta alumiini hilettä melkosen paljon ja laatikosta ei oikein löytyny sellasta kohtaa josta se olis voinu irrota. joten voisko olla peräsin jostain turbiinista? Ku eihän se laatikko öljy oikein muualla kierrä ku siellä ja lauhduttimessa. joka on kyseisessä autossa alkuperäinen jäähdyttimessä kiertävä malli.
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    Lootaöljy kiertää kyllä aika monessa paikkaa laatikkoa, mm. venttiilikoneistossa, öljypumpussa, turbiinissa ym...
     
  3. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Toi emlkosen paljon on vähän epämääränen käsite. Mutta aina tota hilettä tahtoo tulla, jos on ollut uus turbiini, niin niistä voi tulla enemmänkin mujua. Ootko planeettapyörät kattonut? Ei pienestä määrästä hienoa hilettä kannata niin huolissaan olla, mutta jos sitä on öljypohjassa puolen sentin kerros, niin sitten.
     
  4. timppa

    timppa Gearhead

    Kun oman 904-laatikon tyhjensin, niin laatikon pohjalla oli muhjua. -> takapannan "kuppi" hypännyt pooreissa ja paleetat tohjona...
    Tosin öljytkin oli kuin punaista metallinhohtomaalia.
    (Ja tuo hajosi tasakaasulla n. 60kmh vauhdissa.)
     
  5. timppa

    timppa Gearhead

    Siis planeetat
     
  6. 944676

    944676 1st gear

    no joo mut sitä oli siellä likise puolen sentin kerros. ja ei sieltä mistään löytyny mitään paikkaa josta olis niin paljon voinu irrota alumiina tai muutakaan metallia.
     
  7. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    No se on kyllä aika paljon. Jos ei mitään paikka löydy josta ilman sorvipurkua näkis lähteneen kamaa, niin jääkö paljon vaihtoehtoja? En kyllä yhtään osaa sanoa miten tuolla turbiinissa sellasta määrää alumiinia olis myöskään, ovat käsittääkseni varsin rautapitoisia.
     
  8. Anonymous

    Anonymous Guest

    Eiks noi staattorit turbaanin sisällä o yleensä aika alumiinisia, paitti allout-race-aftermarket-limpuissa.
     

Kerro tästä muillekin!