-91 Capricen jarruista!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja Topias74, 14.3.2009.

  1. Topias74

    Topias74 Gearhead

    Eli onko mahdollista että abs-murikassa on jäänyt joku venttiili huonosti kun takajarruissa ei ole oikein tehoa? Ite abs on ollu vissiin jo kauan pois pelistä, on ainakin sen näköinen. Siitä murikasta on nypitty kaikki sähköpiuhat irti! Ongelma on lähinnä sellainen että lumellakin etupyörät lukkiutuu melko herkästi ja takajarrut ei mene edes lukkoon! Takajarrut on just uusittu kokonaan ja kehitty niin lähelle kun voi, mutta ei mene lukkoon edes lumella!
     
  2. Rässi66

    Rässi66 3rd gear

    Olikos näissä takana kuormantunnistin venttiiliä?
    Mitäs jos tälläät ABS:ät iskuun, kun ei tipu leimaa toimimattomilla ABSeilla?
     
  3. Topias74

    Topias74 Gearhead

    Ei taida olla kuorman tunnistus venttiiliä. Mutta absin valo ei pala joten en tiedä kannattaako sitä lähtee korjaamaan, kuulemma voi käydä aika kalliiks! Vai oisko jollain myydä halvalla ehjää yksikköä?
     
  4. yoko1

    yoko1 1st gear

    Moraali kysymys

    1. Pidätkö auton itselläsi
    2. Myyntiin nopeasti
     
  5. Topias74

    Topias74 Gearhead

    Ois tarkoitus pitää itsellä toistaiseksi! Just katoin rock-autosta tarvittavaa osaa, niin maksoi 1250 taalaa! :eek: Ennemmin väsää normaalit toimivat jarrut!
     
  6. yoko1

    yoko1 1st gear

    Vastaava työ oli 1780 E#

    Tosin hintaan kuului myös etu- taka asennus

    "Kuittia ei kirjoitettu"
     
  7. Topias74

    Topias74 Gearhead

    Melko kallista! :eek: Kannattaisko tota hydrauli-yksikköä lähtee ite availemaan, jos se on rikki niin tekiskö siinä ite sen enemmän hallaa? Purkais ja kattois mitä se on syöny!
     

Kerro tästä muillekin!