-93 Grand Cherokee laturi/säädin

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja simeoni, 19.4.2019.

  1. simeoni

    simeoni Double Gearhead

    Tällänen laturi menossa dusteriin ja nyt tuli mieleen että Jeepissä latauksen säätö tapahtuu moottorin ohjainlaitteella? Onko näin? Eli nyt tarvitsen ulkoisen säätimen jotta laturi toimii niin kuin kuuluu, mistäs tälläisiä voisi katsella?
     
    Gary Grand tykkää tästä.
  2. Ranee

    Ranee Gearhead

    Minkäslainen säädin dusterissa on ollut?

    Ymmärtääkseni tuon Grandin ikäluokan laturit on periaattessa toiminnaltaan samanlaisia kuin vanhemmat ulkoisen säätimen kanssa olevat eli säädin tai se moottorin ohjainlaite vain maadoittaa kentän.
     
  3. Gary Grand

    Gary Grand Double Gearhead

    Kyllä se lataus Jeepissä on moottorinohjauksen takana. En tiedä minkälaisella säätimellä tuota olisi kätevin säätää, mutta eiköhän noita jostain muusta laturista sais napattua..
    Oiskohan mulla joku vanha Hücon ulkoinen säädin vielä tallissa. o_O
     
  4. Ranee

    Ranee Gearhead

  5. simeoni

    simeoni Double Gearhead

    Eli noita sitten repullinen tilaukseen, hölmönä kuvittelin etukäteen että näissä olis sisäinen säädin...
     
  6. guru

    guru Gearhead

    ladan säädin toimii (tarttee plussaa säätävän)
     

Kerro tästä muillekin!