93 Viperiä tuhotaan

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja OK, 8.3.2014.

 1. OK

  OK Gearhead

 2. OK

  OK Gearhead

 3. talonmiehen vapaapäivä

  talonmiehen vapaapäivä Double Gearhead

  Nykyajan kertakäyttökierrätyskulttuurin ilmentymä idioottimaisimmillaan.
  Romutetaan ennemmin kuin myydään halukkaille.
   
 4. Kimmeli

  Kimmeli Gearhead

  Ilmeisesti kaksi kouluille lahjoitettua Viperiä kaahattiin romuksi kadulla ja Chrysler joutui maksamaan miljoonakorvauksia. Nyt halutaan varmistaa, että näin ei pääse enää käymään.
   
 5. Nikuzai

  Nikuzai Gearhead

  Täytyy varmaan ensimäinen tatuointi ottaa, että muistaa ettei koskaan mitään hyrsleriä osta ja boikotoi koko yritystä
   
 6. Naumasto

  Naumasto 3rd gear

  Ois vaikka osina tai varaosiks myyneet,tai vaikka museoon tai ihan mihin tahansa mutta ei noin!Tuon prototyyppi viperin nyt ainakin ois voinu museoida.

  Ei ole kyllä järjen häivääkään tuossa,miten voi olla mahdollista että chrysler(tai kukaan ylipäätään) on vastuussa siitä jos joku sen lahjoittaman auton ottaa luvatta ja rälläilee sillä??!.Only in America :odroll:

  Ja ois kai tuossa lakimiesten luvatussa maassa voinu jonkun paperin laatia että Chrysler ei ole vastuussa jos ostaja hapettaa ittensä pöpelikköön.Monta miljuunaa jotka ois voinu tunkee vaikka hyväntekeväisyyteen,ois voinu tulla parempaa peeärrää ku mitä nyt tuli.
   
 7. juhapih

  juhapih Double Gearhead

  No Ameriikassa ei aina ole järki ollut hukassa. Aikoinaan Jukka Sihvonenhan toi Suomeen arpajaispalkintona saadun Pontiac Fiero Prototyypin. Sen VIN-lapun kohdalla on laatta: For educational purposes only. Not for sale. (tai jotain sinne päin)

  Eipä mennyt paaliin se, ei. Missähän nykyisin majailee?

  Oishan noi henkipatot Viperit voinut passittaa tänne Pohjan Perille, ihan vaikka kiusallaankin. Eivät olisi jäänee makaamaan Ameriikan puhtoisille kaduille.
   
 8. 1purehell

  1purehell Double Gearhead

  No, yleensähän nuo tuhotaan heti, eikä hetken päästä. Prässiin nuo protot päätyvät 99,9%:sesti, poikkeuksellisen pitkään ovat säilyneet.
   
 9. Imperial413

  Imperial413 1st gear

  Valitettavaahan tuo toiminta on mutta ei mitään uutta ja muut tehtaat ovat tehneet samaa prototyyppien kanssa. 1960-luvun puolessa välissä Chrysler romutti 46 Turbiini autoa ja säästi 9 kappaletta. Ne 46 romutettua olisi tänä päivänä todella arvokkaita ja haluttuja. Myös GM tehnyt samaa 50-luvulla ja oletan, että Ford myös.
   
 10. Hai

  Hai Double Gearhead

  Jotenkin kömpelö kaverin ton kaivurin kanssa.
  Multa onnistuis tuo pilkkominen mun Åkerilla takuulla nopsempaan.
  Tosin pystyisinkö? Eri juttu.
   
 11. Luulis et tommonen ei oo mahollista ku suomessa. Outo juttu....
   
 12. Hai

  Hai Double Gearhead

  TKK:lta romutettiin joskus Toyota Soarer.
  Erikoinen auto aikanaan, mutta ei aiheuta näissä piireissä kohahdusta.
   
 13. homer

  homer Gearhead

  Noita pätkiähän netistä löytyy joissa noita protoja ja testikappaleita romutetaan (ikäviä katsoa joka tapauksessa). Kai se on ihan normaalia toimintaa mualimalla. Eikös sitä taannoin pistetty aika paljon Saabejakin puristimeen kun tehdas nurin keikahti?
   
 14. Ja Lappeenrannassa tuhansia litroja valmista olutta viemäriin niin etä puhdistamon bakteerit pökräs ja meni sekin pilalle , olisivat saatana pitäneet bileet edes..
   
 15. homer

  homer Gearhead

  Tapahtuikos tuo silloin kun rakuunan paneminen Lappeenrannassa loppui suht lyhyeen?
   

Kerro tästä muillekin!