94-97 mustangit

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja KST2, 16.12.2008.

 1. KST2

  KST2 3rd gear

  Mitenkäs on, jos tuon EU-maan ulkopuolelta otsikon ikäisen mustangin, niin minkälaisia valomuutoksia katsuri on vaatinut. Eli lähinnä kiinnostaisi tarviiko ajovalojen säätöä kabiinista käsin? Ja onkohan dot-valot kelvolliset, vai onko edes saatavilla e-hyväksyttyjä valoja?
   
 2. 59

  59 Gearhead

  En valitettavasti voi antaa 100% varmaa vastausta, kun muisti pätkii, mutta auton pitää, tai ainakin vajaa pari vuotta sitten piti, olla ennen jotakin tiettyä kuukautta vuonna 96 (6/96?) valmistettu, niin sitten homma on helpompaa. Mulle tuli alkuvuoden 96 malli ja siihen riitti parkkien muuttaminen umpioihin, sivuvilkut ja takasumari niin leima tuli. Tämä valmiiksi leimattu asiallinen auto voisi muuten olla myynnissäkin, jos haluat säästyä tuontiruljansseilta.
   
 3. Ana67

  Ana67 3rd gear

  Itellä -95 malli ja ainoa ulospäin näkyvä muutos on nuo sivuvilkut. Parkit muutettu etuvilkkujen kanssa saman lasin alle ja takasumari takavalon nurkkaan.,(ei välttämättä kelpaa jos mittaillaan...)Ja DOT-valot on ja kahdesti olen itse leimannut ko patenteilla 8)
   
 4. olssi81

  olssi81 3rd gear

  Jos käyttöön otto ennen 1.7.1996 niin menee vielä dot-hyväksytyillä ajovaloilla. Jos ei papereissa käyttöönotto päivää niin sitten menee 96 loppuun.
  Eli tarvitaan sivuvilkut, takasumuvalo, parkit eteen. Edestä "ameriikan parkit" pois ja olikohan että taakse tarvi vielä heijastimet.

  Jos tätä uudempi niin sitten menee tosi vaikeaksi. Paitsi jos tuo auton muuttotavarana...

  Parkkiasennus käy helposti kun laittaa vanhojen kellastuneiden umpioiden tilalle uudet "thyyning" umpiot missä on parkille paikka valmiina.

  Meillä suositaan takasumuvaloksi pientä neliskanttista olisko ollut hellan vai minkä tekemä. Kun laittaa ihan takapuskurin/helman alareunaan kiinni niin on helppo kääntää puskurin taa piiloon kun ajaa kynnyksen yli talvisäilöön.. :lol:
   

Kerro tästä muillekin!