-94 chevy van keskuslukko

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja paja1, 1.10.2012.

  1. paja1

    paja1 Double Gearhead

    uusi tulokas taloudessa eli -94 g30 vani. ei tullut mukana kuin yhet avaimet ja yksi keskuslukon kaukosäädin eikä sekään toimi...patteri lienee tyhjä. mitenhän mahtaa olla jos tuohon haluaa vara-avaimiin säätimen niin onnistuuko vai kannattaako suosiolla hommata joku jälkiasennusohjaus? yksi tuommonen purkuvanista jäänyt säädin olis kyllä,mutta saako sitä viriteltyä toiseen autoon toimivaksi?
     
  2. aesvi

    aesvi Gearhead

    En tiedä onko -94 mallissa sama systeemi kuin minulla olevassa -98 mallissa. Jos paristo on päässyt loppumaan, niin paristonvaihdon jälkeen kauko-ohjain täytyy synkronoida. Jos vaihtaa pariston ennenkuin se on aivan loppu ja silloinkin tekee vaihdon kohtuu nopeasti, niin ei vaadi synkronointia.

    Jos sinulla on jonkun muun auton kauko-ohjain, niin se täytyy ohjelmoida auton vastaanottimeen ts. jokaisessa ohjaimessa on yksilöllinen tunnus, joka tulee saattaa auton vastaanottimen tietoon ja muistiin - tähän tarvitaan autokohtainen nelinumeroinen 'koodi'. Jos sitä ei ole, niin homma taitaa olla mahdoton.

    1. Synkronointi:
    Kytke sytytysvirta ja paina joko avaus- tai lukitusnäppäintä.
    Kierrä virta-avain OFF-asentoon.

    2. Uuden ohjaimen ohjelmointi:
    1. mene 'security'-tilaan antamalla nelinumeroinen 'koodi'
    2. security valo syttyy n. 10 sekunniksi
    3. paina uuden ohjaimen jompaa kumpaa nappulaa 2 kertaa
    4. merkkivalo pitäisi vilkuttaa nopeasti 4sek ajan
    5. muut ohjaimet samoin
    6. tämän jälkeen käännä virta-avain off asentoon
     

Kerro tästä muillekin!