-94 pick-up gmc crew-cap 3500

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Buick 83, 12.11.2007.

  1. Buick 83

    Buick 83 1st gear

    juu vaihtelin kyseiseen autoon ristikot ja tyhmänä menin sekotttaan ne kartaanin osat siellä on 3-osane tärisrää muuten miehekkäästi eli onko mitään fiksua tapaa saada tietää mitenkä ne on ollu siellä eli onko ne painot kaikki samassa linjassa vai onko kartaani kohtanen asia ja onko väliä mitenkä päin laittaa ne perään kii niinkun silla että onko se painotettu pinjoni akselin kans vai tä meni vähä vaikeeks mut kyl te tiette mitä tarkotan
     
  2. mke77

    mke77 Gearhead

    yleensä puntit on jotakuinkin samassa linjassa... mut tärkeempi on "ristikon haarukoitten" asennot eli jos on 3:men ristikon kardaani on etummainen ja takaimainen haarukka saman suuntaiset, ja keskinmäinen on 180astetta eripäin!! tosin viimunen hiluksi mistä itellä putos kartuusinpalaset lattialle ennunku kerkesin sanoo "kissaa" oli kaik kolme eriasennos(120ast,) kun kartaasi ei enää tärränny....n.20:nen kokeilun jälkeen :poff:

    kardaani painotetaan kuitenkin "koko pätkönä" eli letukassakin joutuu ruuvaa taka joukin perästä irti kun haluu puntittaa meijän paikallisessa??
     
  3. Buick 83

    Buick 83 1st gear

    no voihan vi**u eli kuinka paljon se joukin kääntö voi vaikuttaa siihen tärinään niin ensin koitin niitä painoja eri linjassa hyvä ettei lähteny hampaat irti suusta ja nyt kaikki samassa linjassa niin huomattavasti parempi mutta hampaat tippuu vieläkin kuinka varmaa se on että ne painotetaan sillai että ne on samassa linjassa
     
  4. mke77

    mke77 Gearhead

    :eek: niin et molemmin päin ollu jo paikallaan!! ja liuku ei ollu auki?? jännä... nyt rupee epäilyttää et onko nivel enää kunnossa!! jos on kuitenkin yks neula menny poikesin kupin pohjalle... näikin on käyny paremmissakin piireis kuin mulla :oops: ja onkos täs jo kevyt metallii se taa empi!! et ei olis lähteny"tärinä hylsy" irti sieltä kartaanins sisältä!! jossain mallis se se näkyy ulos päin et on kaks kerros kartaani ja joissain ei... kuten kälyn 95:ssa!!
     
  5. Buick 83

    Buick 83 1st gear

    ei tärytä enään käänsin sitä 180 astetta joukkia nähden kiitokset avusta
     

Kerro tästä muillekin!