95 Riviera sekoilee

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja jenkkijussi, 10.4.2016.

  1. jenkkijussi

    jenkkijussi Gearhead

    Voisikohan liian alhainen akun jännite aiheuttaa seuraavanlaisia oireita? Autoa parin viikon ajan siirrelty tallista ulos ja takaisin sisään, eli käynnistely usein, mutta ei ajettu. Ilmastoinnin/lämmityslaitteen näyttö pimeänä tai vilkuttelee, vaihteen näyttö jumissa, näyttää vain isoa D tai vilkuttelee, radion näyttö sekoilee, kun kytkee ajovalot päälle, niin valot ei syty mutta kierroslukumittari putoaa nollille, auto käynnistyy hyvin. Hetken aikaa poltti myös anti lock ja traction off valoja. SES valoa ei poltellut. Nyt akku laturissa, katsotaan illalla muuttuuko mikään.
     
  2. st. vitus dance

    st. vitus dance 3rd gear

    STS Kauko sai samankaltaisia neurologisia oireita vanhalla akulla, joten kyllä tuolle äänen vois antaa. Sekin käynnisty kyllä, minkä takia ensin ei akkua tullut epäiltyä.
     
  3. jenkkijussi

    jenkkijussi Gearhead

    Ei ole sähkön puutetta. Oireilu senkun lisääntyy, ajovalot palaa milloin sattuu, samoin mittarien näytöt. Aikani tutkiskeltuani ja pähkäiltyäni oireet alkavat viittaamaan ajovalokatkaisijan suuntaan. Jatketaan tutkimista.
     
  4. jenkkijussi

    jenkkijussi Gearhead

    Ajovalokatkaisin vaihdettu, Body Control Module (BCM) vaihdettu, kaikki sulakkeet testattu, akku kunnossa, ei vikakoodeja. Olisikohan maadoitushäiriöt seuraavana listalla.
     
  5. jenkkijussi

    jenkkijussi Gearhead

    ECM-boxi vaihdettu, ei muutoksia. Auto viety viisaammille miehille tutkittavaksi, kuunnellaan mitä tapahtuu.
     

Kerro tästä muillekin!