-95 Rivieran mittarivalot

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja jenkkijussi, 8.4.2018.

  1. jenkkijussi

    jenkkijussi Gearhead

    -95 Rivieran mittarivalot alkoivat temppuilemaan. Kun laittaa autoon virrat päälle, kaikki valot palaa niinkuin pitääkin. Kun kytkee ajovalot päälle, niin mittariston valot himmenevät lähes näkymättömiin eikä kirkkauden säätönupista tapahdu mitään. Olisiko vika valokatkaisijassa, vai onko siellä vielä joku musta rasia joka vaikuttaa mittarivalojen kirkkaussäätöön.
     
  2. jenkkijussi

    jenkkijussi Gearhead

    Löytyihän se vika. Himmennin modulista oli transistori kypsynyt. Tehtiin väliaikainen ohituskytkentä ja mittarivalot toimii mutta vain yhdellä kirkkaudella. Laitetaan uusi palikka tilaukseen siihen asti pärjää näinkin.
     

Kerro tästä muillekin!