'95 transporter kytkin...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja ajw, 18.2.2006.

  1. ajw

    ajw Gearhead

    onkos vaijeri vai hydraulikäyttö? ottaa niin hemmetin alhaalta kiinni, mutta ei kuitenkaan luista joten aattelin josko saisi säädettyä. koneena on 2,5 litrainen bensa ruisku...niin ja mistä helvetistä se vaijeri sieltä löytyypi?
     
  2. Havu

    Havu 1st gear

    Eiköhän kaikissa uudemmissa ole jo nestevälitteinen kytkin..(?)
     
  3. wili

    wili 3rd gear

    Alfamerin mukaan mallista riippuen mekaaninen tai neste eli kumpaakin voi löytyä.
     
  4. ajw

    ajw Gearhead

    on meinaan ahrasta tuolla pellin alla. yritin vähän kuikuilla jotta mistä se vaijeri/rööri menee. täytynee käydä ostamassa kirja setä alfamerilta.
     
  5. mke77

    mke77 Gearhead

    nyt tarkkana ett ei tule läpiä päähän..... muistikuvani on ett T4- trans... on työ sylin teri kuin saabi:ssa({=92)!!! eli kytkin akselin "ympärillä" eli sylin terin saa vaihdettua vain kun on laatikko pois...

    nii ja se kysymys: jos... siis jos... tässä mallissa on vaijeri kytkin niin se on automaatti säätöinen!! eli vaijerin puolessa välissä on "paksumpi-patti(n.10cm)" minkä sisällä on "räikkä" mikä "laukeaa" jos vaijerin irroittaa laatikosta... eli vaijerin "patti" täytyy painaa kasaan ja lukita nippuun(allunperin vaijerissa on valkoinen"henkseli" mukana), ennen kuin irroittaa vaijerin laatikosta/polkimesta.

    ja jos on neste toiminen niin voi voi....

    bensasta en tiedä mut , diseliä on saanu "taksi" kytkimellä!! eli tuplaten levyjä ja vauhtipyöriä..... ja tosi, tosi halpa...

    ja vaihtotyö on "ihan pikku juttu, tossa välissä sen kerkee".........
     
  6. ajw

    ajw Gearhead

    merkkiliikkeenkin hinta tuolle kytkinrempalle on 7-800 € osineen! jumankavita ...täytyypä siis alkaa virittäytymään tunnelmaan...jos nyt kevääseen pääsisi, heh!
     

Kerro tästä muillekin!