-96 Chevrolet Astron 4l60e laatikko

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Gp64, 11.9.2011.

  1. Gp64

    Gp64 3rd gear

    Missäköhän mahtaa olla vika ku vaihtaa laiskasti isommalle ja sit ku vaihtaa ni tosiaan vaihto tuntuu? Tasakaasulla myös välillä nykii.
     
  2. Kylmä-Mika

    Kylmä-Mika 2nd gear

    Omasta samanikäisestä meni juuri laatikko remonttiin teki ihan samaa. Sitten hävis pakki. Katso vikakoodit jossain missä on lukija niille
     
  3. Panze

    Panze 3rd gear

    Kannattaa tosiaan käyttää scannerissa. Ainakin tarkistaa tps anturin toiminnan.
     
  4. Kylmä-Mika

    Kylmä-Mika 2nd gear

    Omani käytin skannerissa niin se ilmoitti ilmamäärämittaria sököksi, nyki jossain satasen vauhdissa kun ajoi tasaisella.

    Otin johdon pois ja auto vikatilassa meni ihan normaalisti, nyt on tulossa rokkiautosta uusi osa.
     
  5. Gp64

    Gp64 3rd gear

    Ei toi antanu ku lamdalle vikakoodin. Täytyy vaihtaa se ja kattoo jatkuuko nykiminen. Täytyy viel tutkia laatikkoa et tarviiko hommata uus.
     
  6. Kylmä-Mika

    Kylmä-Mika 2nd gear

    Tuohon tuntuu olevan niin hakusessa laatikko että kannattaa korjauttaa se vanha, maksaa hunajaa mutta säästät aikaal, vaivaa, hermoja ja lompakkoa kuitenkin. Nimimerkillä kokemusta asiasta :mad: :mad:

    Oma loota lähti viime viikolla Ilmavirralle korjattavaksi, odotan vieläkin varaosaliikkeestä kaupanpurkurahoja koska eivät voineet toimittaa laatikkoa. Tulossa iso mainos kyseisestä liikkeestä, jos eivät palauta rahoja.
     
  7. Gp64

    Gp64 3rd gear

    Mitä mahtaa maksaa laatikko remppa? Mites auto käyttäytyy jos turbiinilukko ei toimi tai pätkii? Etummaiset Lamdat vaihdoin mut nykii viel välilllä 80-100 vauhdissa.
     
  8. Kylmä-Mika

    Kylmä-Mika 2nd gear

    Taitaa olla ilmastointi vähän tyhjä, hakkaa kompuraa päälle ja pois, toinen testi ota ilmamäärämittarin johto irti ja testaa nykiikö
     
  9. Gp64

    Gp64 3rd gear

    Ei oo ilmastointi päällä. Täyty kokeilla tota ilmamäärämittarin johto hommaa. On se vaan kiva ku joutuu tota arkista kehonsiirto välinettä useimmin korjaamaan ku harrasteautoa :D
     
  10. Kylmä-Mika

    Kylmä-Mika 2nd gear

    Joko sait nykimisen aisoihin :)
     
  11. Gp64

    Gp64 3rd gear

    Vaihdoin kaasuläpän asentotunnistimen. vähä helpotti mut heti ku menee yli 80 ni alkaa helvetillinen nytkyttely. Kylmänä kans ihmeellisesti nytkyttelee ku lähtee liikenteeseen. Kohta Astro nykäsee viimesen kerran :mad: Voisko olla turbiini paskana? Vaihteet vaihtuu hyvin mut sit kolmosella ja nelosella nytkyttelee!


    Ei auttanu vaikka otin ilmamassamitarin johdon irti.
     
  12. Kylmä-Mika

    Kylmä-Mika 2nd gear

    No pärkele, voihan tuo olla laatikkokin. Oman saa ens viikolla liikenteeseen kun Ilmavirta korjasi tuon oman pskan laatikon kuntoon. Uusi ilmamäärämittarikin on pöydällä odottamassa laittoa paikalleen.

    Oletko tarkistanut laatikon liittimet onko kaikki tukevasti kiinni
     
  13. Gp64

    Gp64 3rd gear

    Täytyy riuhtoo laatikon johtonippua. Ei kait sit kohta muu auta ku korjauttaa loota!
     
  14. Gp64

    Gp64 3rd gear

    No nyt sit alko konekkin pätkii tietyillä kieroksilla. Nypyttää kylmänä eikä oikeeen jaksa mennä etiä päin. Saa painaa kaasua oikeen reilusti.Pyörijä,kansi,johdot,puola,tulpat ja kaasuläpän asentotunnistin vaihdettu. Mitäköhän vielä pitäs vaidella et alkas toimimaan? Oon miettiny et jos autoo vaihtas ni helpottais tää vitutus tota Astroo kohtaan.
     
  15. Kylmä-Mika

    Kylmä-Mika 2nd gear

    Tarkista kaikki maadoitukset, ja edelleen epäilen sitä ilmamäärämittaria...

    Tutki auton alta se älypoksi onko johtoja poikki, on nimittäin aika hyvässä paikassa elektroniikkaa tuossa vehkeessä...

    Onko laatikon öljyt kirkkaat, ja nykiikö vaan D vaihteella vai kolmosellakin kovemmassa vauhdissa :poff:
     
  16. an300

    an300 3rd gear

    Bensasuodatin tai -pumppu... Onkos bensanpaineet mitattu?
     
  17. Gp64

    Gp64 3rd gear

    Laatikko ölpät ja suodatin vaihdettu. Nypyttää kovemmin Dja kolmosella. Nyt aina aamusin ku lähtee liikenteseen ni sellanen pikkunen nypyttäminen jatkuu siihen asti kunnes kone on lämmin. Sit tietenkin nykii taas kovemmassa vauhdissa.
     
  18. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Epäilen edelleen että turbiinin lukko kiukuttelee. Tostakin pystyy vaihtamaan pelkän solenoidin vaikka se on lootan sisällä siinä johtosarjassa kiinni.
    Sen lukon solenoidin voi myös ottaa irti öölipumpusta ja koittaa ilman sitä. Jos nypytys jatkuu niin vika voi olla turbiinin sisällä.
     
  19. JCE

    JCE 2nd gear

    Jotain sytytyksessä? ajoitus katottu? Perä? Kaikki muut moottorin komponentit? Latausjännite jne. Maadoitukset...
    turbiini on yks kans ja sen lukko tsydeemi...
     
  20. Gp64

    Gp64 3rd gear

    Täytyy käydä kaikki läpi ku kerkee.
     

Kerro tästä muillekin!