-96 Chevrolet Astron 4l60e laatikko

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Gp64, 11.9.2011.

  1. Gp64

    Gp64 3rd gear

    Mites toi perä liittyy nykimiseen? Koneessa ilmeisesti joku häikkä ku välillä pätkäsee. Tosiaan sytkä osat vaihdettu ja kaasuläpän asentotunnistin. Täytyy viel mulkasta se ilmamassamittari ja sit noi maadoitukset.
     
  2. Kylmä-Mika

    Kylmä-Mika 2nd gear

    Joo käypäs läpi se johtosarja älypoksilta tuonne laatikollepäin, omassa oli jotain teippipatenttiryöstöliitinpskoja... Voi olla että pääsee sieltä meneen vettä liittimille ja sitten se ei toimi.

    Ja laatikon kaikki liitokset kans :lol:
     
  3. Gp64

    Gp64 3rd gear

    Nii ja bensansuodatin on kans vaihdettu. Autolla on kyl jo ajettu 296tkm eli alkaa varmaan olee ehtoo puolella. Taidan kurvailla tolla 55 farmiletukalla talven ku siinä ei oo nykimisiä :D
     

Kerro tästä muillekin!