-96 De Villen tasonsäätö ei pelaa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja Mr Banner, 4.1.2021.

  1. Mr Banner

    Mr Banner 2nd gear

    Kaverin autossa sellainen vika ettei automaattisesti tee mitään,mutta kun sen releen maadoittaa runkoon niin perä nousee.Sitä maadoitusta ei voi jättää päälle kun ei katkaise kompuran toimintaa.Koodeja ei anna.
     
  2. north

    north Gearhead

  3. miksu99

    miksu99 1st gear

    Mulla sama ongelma -98 Seville STS:sän kanssa. Tosin antaa koodin c1738. Perä on omasta mielestä sopivalla korkeudella. Ikinä en ole kuullu ilma kompurasta ääntä tai nähny perän liikkuva.
     
  4. Mr Banner

    Mr Banner 2nd gear

    Ei se mullakaan toiminut98 sts:ssä,siihen oli vaihdettu edellisen omistajan toimesta Monroen ilmaiskarit,olikohan siinä sama koodi?en muista.Speedlimit herjausta se näytti eikä se kulkenut kuin jotain vajaa 150:ä
     

Kerro tästä muillekin!