96 Luminassa on disco!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Rivieraruisaaja, 11.12.2012.

  1. Rivieraruisaaja

    Rivieraruisaaja 1st gear

    Kertokaas sähkövehkeistä jotain ymmärtävät sellaisista mitään ymmärtämättömälle:

    Mistä lähdetään etsimään vikaa kun 96 Chevy Luminassa aika ajoin samanaikaisesti mittari- ja sisävalot vilkkuu, airbag-valo räpsyy päälle ja jostain pellin alta kuuluu valojen villkumisen tahdissa nouseva ja laskeva ulina/volina/surina?

    Kestänyt tähän mennessä minuutin-pari per kohtaus. Moottori käydä puksuttaa ihan somasti.

    Vinkeistä kiitollinen on hän.
     
  2. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Vaikka minulta ei kysyttykään, vastaan silti. Voisko olla joku maavika? Akun ja laturin piuhoista lähtisin tsekkailemaan. Onkos Lumpussa jotain läpivientipistoikkeita rintapellissä?

    Niin ja lisäksi moottorin maadoituspisteet.
     
  3. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead

    Apukaapelit koneen ja rungon väliin sekä toinen akun -navan ja koneen väliin, jos disco lopettaa toimintansa korjailee maa viat pois.
     

Kerro tästä muillekin!