-96 Roadmaster kardaanin päässä välystä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja DJ_Japeli, 13.7.2015.

  1. DJ_Japeli

    DJ_Japeli 1st gear

    Eli noin millin tai parin klappi on siitä kun kardaani menee lootaan sisälle. U-nivelet näyttäis olevan ok. Täristää v*ttumaisesti 80kmh ja siitä eteenpäin. Ekat tärähdykset tulee jo jossain 50-60kmh kohdalla ja pahenee sitä mukaa kun nopeus kasvaa. Ja ei, renkaissa ei ole vikaa =) Niin että mitä kaikkea sieltä laatikosta ja laatikon perästä löytyy mikä tän vois aiheuttaa? Maalaisjärjellä ajateltuna tossa kohtaa ei sais hirveesti välystä olla... Ei vuoda öljyä.
     
  2. Erska

    Erska Gearhead

    Moro.

    Kyseessä on laatikon hännän takapään pusla/holkki.

    Itsellä sama homma edessä SS Impalassa. Mulla aiheuttaa jurinaa onneksi vasta 200km/h paikkeilla. Aion talvella toteuttaa moisen. Löytyy kun googletat 4L60E tailshaft bushing . Löytyy kuvia ja asennusvideotakin...

    Laatikon häntä täytyy ottaa irti jotta moisen voi vaihtaa ja samalla poikittaistukikin... Melko paska homma mutta osa on halpa. Alle 10€ rockautossa. Suomessakin voi saada southwesttradesta tai us partsilta tms.
     
  3. DJ_Japeli

    DJ_Japeli 1st gear

    Tattista! Se se varmasti on. Kuseeko loota sen verran purkamisen yhteydessä että fiksu vaihtaisi lootaan öljyt samalla? Yritän tässä ynnäillä mitä kaikkia tykötarpeita tulis hommata remppaa varten.
     
  4. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Ei jos auto tasasella. Eli ei hirveästi,tiputa,
     

Kerro tästä muillekin!