-98 Mondeosta katkes jarruputki..

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja renttu81, 25.3.2014.

  1. caprice305

    caprice305 Double Gearhead

    Ei ne putket montaa euroa muistaakseni maksanut, että sen takia kannattas ruveta tulppaa puolet jarruista pois.
     
  2. G20

    G20 Gearhead

    Ei se oikein aukea täälläkään.. :eek:
     
  3. kippis

    kippis Gearhead

    on tääl laheskin ollu ainakin sellanen yleinen käsitys että jarruputken pitäs olla yhtä alusta loppuun, ilman mitään jatkoja. miten lie mondeon kohdalla kun siinä ainakin on jatkoja siellä sun täällä jo uutena. ehkä ne (katsurit) on antanu jo periks tossa asiassa...
     
  4. reynolds

    reynolds 3rd gear

    Niin tää on just se asia,mistä jo aiemmin kirjoitin...Eli,jos siellä on alunperinkin liitos/liitoksia...niin on ne silloin kelvattava myös katsureillekkin :-? ...Se on eriasia,jos liitos tehdään keskelle jarruputkea,esim:keulasta perään menevä putki lahoaa takaosastaan (ja etuosahan on yleensä aina ehjää)..Ja liitos tehdään vaikka keskelle auton alustaa pitkän putken puolväliin,niin se ei kyllä katsastuksessa kelpaa. Mutta kun Mondeossa on alunperinkin siellä takana putkiliitokset (ainakin farmari malleissa)...Niin miks katsurit niistä sit narisee....Se ei ole minulle valjennut tähän päivään mennessä :eek: :odroll: ...Ehkä se jossain vaiheessa valkenee minullekkin :wink:
     
  5. Gerball

    Gerball Gearhead

    Lienee farkku Mondeoissa jonkin sortin tyyppivika kun tyttären 96 mondeo sai 3vkoa. sitten hylsyn juurikin tuon vänkärin puolen vuodosta.
    Isien tylynä kohtalona on korjailla lasten autoja. Alle kurkattuani totesin että pääsen helpommalla kun pistetään raato poistolistalle ja uutta kierrokseen. 325 eur. joutui rahaa käyttämään ja nyt pikkuneidillä vuotta nuorempi, uudempikoppanen, suht ruosteeton, kaksilla kelpo renkailla. Vanha myytiin klo 16 uusi alla klo 18.
    Parin päivän jälkeen uusi aarre tosin rupesi nykimään, uudet tulpat+johdot ja egr:n tulppaus auttoi :)
     

Kerro tästä muillekin!