´99 chevyn istuin

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Anonymous, 1.9.2004.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    Moiks

    On mennyt tosta ´99 chevy vanista molemmista etuistuimista kyynärnojat rikki, eli ne repsottaa ja eivät pysy asennossaan ? miten ne saa irti siitä, jotta vois tutkia pystyykö korjaamaan ? siinä on ilmeisesti jonkinlainen painosysteemi, kun sitä kyynärnojaa pystyy painamaan sisään ja siellä tuntuu jousipänninki vastassa, mutta ei tunnu irtoavan vaikka kuinka vääntelee ja kääntelee.. onks kenelläkään ollut vastaavia ongelmia noiden penkkien kanssa? aika paskaa tekoa on ollut noi jakkarat ja kyynärnojat!!!
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    ?

    No ei sitten vahingossakaan kenelläkään satu olemaan tietoa ko.asiasta.. rupee noin kyynärnojat vituttamaan sen verran jo :lol:
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    Käsinojat

    sama vika omassa vanissa.Näyttäis olevan stoppari pelti vääntynyt.Pitäis jotenkin saada verhoilut purettua ja hitsattua vahvikkeita.
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    No mulla lähti kapteeninjakkaroista kyynärnojat irti jotenkin silleen että paino sisään päin, kääns vastapäivään neljäsosakierrosta ja sit vetäs ulos tai jotenkin tollain mutta se periaate on toi.

    kaverin vanissa sen kyynärnojan verhoilun(vinyyliä?) pysty käärimään pois osan matkaa siitä juuresta jolloin ulkopuolella oli 19 millinen pultti jonka aukaisemalla noja lähti irti.
     
  5. Anonymous

    Anonymous Guest

    perskeles... kyllä on nyvittynä vaikka kuinka vitusti mutta tiukasti paikoillaan pysyy... :( mulla ei vissiin siellä mitään pulttia oo, tai ainakaan en sellaista löytänyt vaikks hiemsn sitä verhoilua ja sen alla olevaa vinyyliä / vaahtomuovia raottelinkin.. kyllä on tosi paskasti tehtynä noi kyynärnojat.. siis ihan paskaa!!!
     

Kerro tästä muillekin!