9th cape fear meeting

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja savoa, 28.1.2008.

  1. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Otetaanko epäviralliset OD kokoontumiset tänä vuonna Rodders Shopin teltalla molempina päivinä klo 18?
    Koitan muistaa ottaa jonkin sortin nimimerkkien keräys listan matkaan.
    Ps.Omat eväät matkaan!
     
  2. Peevo

    Peevo 1st gear

    Hihii nyt on ruokoo ja juomoo ostettu jiäkuappi täyteen.. Jos vaikka sais vielä huomenna alkuillasta maistaa ies vähäsen viileätä olutta. Mihenkähän helevettiin minä suan tuommosen miärän evästä sopimaan ees vähäsen viileeseen kun hölömöyksissäni mänin ostamaan ruokoo.. Ajatuskatkos iski näköjään kesken kaljanhakureissun. Mihinkä aikaan ihmisiä alkaa huomenna rantautumaan Pelonniemeen niin voin olla ensimmäisenä paikalla? Voinpahan istua hölömönä yksinään siellä ja juoda iteltäni älyn pihalle ennenkun kettään muita saapuu..

    P.S. Pylmountin konttiin ilmestyi kuin kummasta pullo Sorbus-merkkistä laadukasta viiniä. Tulukee halukkaat käymään sopalla, tuotteita tarjolla niin pitkään kun tuotteita riittää :rotfl:
     
  3. Peevo

    Peevo 1st gear

    Tule vuan idiootti sammaan tyhmään seurakuntaan kun viikko niin muistettaan yrittää juoda vielä pikkusen enemmän. Kyllä reenoomalla mestariks tulee.. Mie voin laittaa muamerkiks markkinateltan pylmountin viereen pystyyn jos et muuten tunnista..
    :D
     
  4. idiot

    idiot Gearhead

    hahah.. joo vois nyt ottoo vähän enempi, kun viimeks ei oikeen onnistunna? :D :D

    Ruppee riehummaan, kun pärräytän paekalle niin perruutan kylkeen, eiku viereen.
     
  5. Pöyski

    Pöyski 1st gear

    tjooh, nyt sitten viivästyy oma lähtö... tulen vasta la paikalle rähjäämään. No, onneks on pakko tulla kun on mökkikin valamiina.. jos tuloo siellä ees nukuttua :rotfl:
     
  6. Batmobile

    Batmobile Double Gearhead

    Eepä ennää kestä kauaa...
    Huomenna tähän aikaa alakaa olla ihmine melekosen hyvässä maistissa 8)
     
  7. raggar

    raggar Gearhead


    Sama juttu, pitäs kiskasta väriä pintaan nii ei jouvva savoon. Muuten oltas tultu kyllä...
     
  8. Tupis

    Tupis 3rd gear

  9. Peevo

    Peevo 1st gear

    :D[/quote]
    hahah.. joo vois nyt ottoo vähän enempi, kun viimeks ei oikeen onnistunna? :D :D

    Ruppee riehummaan, kun pärräytän paekalle niin perruutan kylkeen, eiku viereen.[/quote]

    En kyllä tiedä ennee jotta mitä tapahtuu jos ottaa vielä enempi, tulee varmaan joku aika-avaruusjatkumo ja kaikki männöö vielä noppeemmin ihan yhessä hujjauksessa ohite.. Niinkun yleensä kaikki Capet.. :oops:
    Joo mie nostan äläkän pystyyn, jos vaan älyän olla oikeessa kohassa oikeeseen aikaan.. Elä perruuta ainakaan pylmountin kylykeen kun sain justiisa aikaseks sen toissa iltana pestyä niin siinähän näkyy jossain kohin jopa kiiltävää pintaa.. :odroll: Tai jos perruutat niin tähtee kuskin puolen takalokariin siinä näkys kitit jo halakeilevan muutennii niin säästyy siltäkin naputtelulta sitten.. :D Aika jeesh kelithän nuo näkys tulevan, ei paahdu välttämättä edes kuiviin jos sattuu väsymään johonkin aurinkoiselle aukealle.
     
  10. puavo the baboon

    puavo the baboon Gearhead

    peevolla yx pullo soppaa? :eek: ee muute riitä ku iisalmelaiset haistaa sen :poff: ja asiaan,vitun mopar-tuote(laikka-coronetti) jäe pahasti vaeheeseen:jarrut,sähöt,tuulilasi,lootan letkut,perämurikka,toisen vetarin laakerit ja vitusti hitsausta :mad: no mä ehostan sit ton raimon,sit ku saatiin jotenkuten pyörimään ja jarrut ilmattua ni hokastiin et on kytkin paskana! :mad: ja vanista loppuu huomena leima eli uamulla konttorille ja sitten paska jamexeen :poff: tuli leima tae ee ja lotkulla en lähe ku ee sovi viinat kyitii,pitäs ottaa vitunmoine reppu :poff:
     
  11. Batmobile

    Batmobile Double Gearhead

    Johan tuo onki koko kesän satanu, hyvä saada välin kunnon keliäkin.
     
  12. Peevo

    Peevo 1st gear

    Ai pirkule enhän mie muistanu että siellä pohjoisessa asustelee myöskin näitä laatu viinin ystäviä.. Pittää varmaan ehtiä tuolta kontista sitten toinenkin puteli.. Tahi ensimmäinen samanlainen.. Äet ei luvanna kun yhen.. :oops:
     
  13. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Huomasitko katsoa myös kosteus prosentit. Ne ovat myös aika tapissaan.
    Huomis iltana se on varmaan jo 110%
     
  14. Peevo

    Peevo 1st gear

    Kunhan ei vallesmanneilla oo sitten sunnuntaipäivänä kosteusmittareissa hirveitä lukemia niin kaek männöö hyvin.. Pittää varmaan muistoo ehtiä tuohon omaan mittariin uus patteri huomenna, voipi olla taas käyttöä sillekkin sunnuntaina.. Pitäs vaan varmaan laittaa kaliproitavaks kun välillä näyttelee ihan kummia lukemia.. :oops: Seuroovaks ruppeennii raapustamaan muistilistaa jotta mitä voipi unohtaa käydä hakemassa huomenna. Olutta pitää ainakin, uhkaavasti vajaantuu tuo jääkaappi jo tänään tässä ootellessa prkl..
     
  15. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Muistahan Peevo tehdä muistutuslappu, jotta muistat ottaa muistilistan mukaan kauppaan.
     
  16. Batmobile

    Batmobile Double Gearhead

    Alle 10 tuntia että pääsee lähtemään. 8)
     
  17. Kanuunakale

    Kanuunakale 1st gear

    äääh. ei oo ku nelisen tuntia ja menoks.

    Ja hyvä että Peevolla on soppaa. ei tullu ite ostettua. on ollu vähän pannassa Hapsun synttäreitten jälkeen... oli sillon 45 pulloo... :wc:
     
  18. apukuski

    apukuski Gearhead


    Täällä kans about 4 tuntia niin pitäs olla jo menossa
     
  19. Peevo

    Peevo 1st gear

    Joo muttta kyllähän sitä kohta pitää jo lähteä tuonne kylille ostelemaan heräteostoksia, ei malttas ennee pysyä täällä kämpässäkään sisällä kuin tuo outo valoilimiökin möllöttää pilvettömältä taivaalta. 8)
     
  20. supo

    supo Double Gearhead

    Elä Peevo tuhloo kaikkia rahoja,jätä vähän jemmaan lauantai iltoo varten ja ostat multa pari arpoo jotka käytetään suoraan kiihdytysurheiluun!!!Ps.Tämä koskee myös muita!!!Myyntipiste löytyy Pro Et Racing kuljetuskaluston vierestä jossa myös nähtävillä Kuopion nopein 30-luvun Pontiac,löytyy myös -55 Buickin 2 kpl pölykapselia,toisessa alkuperäinen spinneri,chevyn std mäntäsarja renkaineen käytetyt mutta hyvät
     

Kerro tästä muillekin!