A 518 luisto?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja nimat-13, 4.2.2018.

  1. nimat-13

    nimat-13 Gearhead

    Eli A518 Laatikko lukkoturbiinilla ja od;lla,tehtiin täys remppa od:n luiston takia mutta edelleen minun mielestä od luistaa?Tasaisella ajaessa kaikki toimii ok,mutta jos vauhtia vaikka 100 ja ylämäessä antaa hitaasti kaasua niin nopeus ei nouse vaikka koneen kierokset nousis mittarin mukaan vaikkapa tuhannella,sit jos polkaisee pedaalin pohjaan niin lyö pientä eikä tunnu luistavan.Eikö tuo nyt viittaa ylivaihteen luistoon,voisiko öljynpaine olla syynä,kun kaikki osat oli ehjiä paitsi od:kitkat kuluneet mutta uusittiin kaikki laatikkoon mitä master kitissä tuli.
     
  2. Mopuristi

    Mopuristi Gearhead

    Öljynpaine ei ole luistoon syynä, jouset puristavat levyt yhteen. Silloin kun kaasua painaa niin turbiinin lukko kytkeytyy pois päältä, jos se onkin turbiini mikä luistaa?
     
  3. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Se jousivoimalla oleva pakka pitää 1,2,3 vaihteilla. Loikkarilla pitää öölinpaine. Toimiiko turbiinin lukko.
     
  4. nimat-13

    nimat-13 Gearhead

    No niin pientä päivitystä,voi olla et oli turbiinin lukko joka ei pitänyt.Jätti tielle äsken veto loppu kerrasta,kun odotteli kone sammuksissa 5 min ja käynisti niin vaihde kytkeytyi normaalisti ja liikkui noin 30 metriä sit taas veto loppu.No hinurilla vietiin sinne korjaamolle missä laatikko tehtiin .
    Olisko nyt sit turbiini mennyt?
     
  5. nimat-13

    nimat-13 Gearhead

    No niin nyt pelaa turbiini tuli uusi.Mutta säädetäänkö tästä a518 laatikosta samanlailla kikkarin säätö kuin 727ssakin nyt vaan tuntuu vaijerissa olevan löysää ehkä liikaa, läppärungon vipua saa liikuttaa yli sentin ennen kuin kd vaijeri alkaa liikkua.Eiks toi tässäkin vaikuta linjapaineeseen.
     
  6. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Kyllä vaikuttaa.
     

Kerro tästä muillekin!