A-body lehtijouset

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Dart & Valiant Association ry', aloittaja kickdown, 19.2.2005.

  1. kickdown

    kickdown Gearhead

    Kellään tietoa onko kaikissa A-koppasissa samat jouset takana vai onks niitä eri mitoilla ja onko niissä kaikissa alunperin sama määrä lehtiä..? Lähinnä kiinnostais tietää käykö 67-75 Dartteihin samat.
     
  2. Kaikissa A-koppasissa ei ole samat jouset takana. Niitä on eri mitoilla. Kaikissa ei ole alunperin sama määrä lehtiä. 67-75 Dartteihin käy samat. Myös 76 Darttiin käy samat. Ne käy myös Saabiin ja Fiatiin ja moneen muuhunkin kunnon autoon.
     
  3. kickdown

    kickdown Gearhead

    Hämäs vaan toi kun omassa on 6 lehteä ja olis tarjolla uudet 3 lehtiset jouset jotka pitäs olla käypäset ko. vuosimallisiin Dartteihin...
     

Kerro tästä muillekin!