a-body olka-akseleista..

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Mopar Association ry', aloittaja keimo, 9.3.2006.

  1. keimo

    keimo 3rd gear

    onko a-body levyjarru olka-akseleissa eroja jos on iso/pikkujako ?
     
  2. Sekä ylä- että alapallon kiinnitys erilainen.
     
  3. keimo

    keimo 3rd gear

    no perskules niinpä tietysti,pitäis kelailla enemmän ennenkun kysyy..

    mutta pystyykö pikkujakosen olkaakseliin laittaa isojakosen navan?
     
  4. Levyt ei käy keskenään, kun satulan adapteritkaan ei oo samanlaiset. Itse olka-akselin olan muoto on hyvin samanlainen, mutta taitaa olla sisempi laakeri erikokoinen. Minkä takia yrität moista yhdistelmää?
     
  5. keimo

    keimo 3rd gear

    eikun olis yhet olkaakselit mutta ei ole tietoa onko ne iso vai pikkujakosesta
     
  6. Testaa yläpallolla, tai mittaa sen reikä.
     
  7. Tomaso

    Tomaso 3rd gear

    Mittaa akselin paksuus sisemmän laakerin kohdalta. Jos se on 31,75 mm niin on pikkujakoisen akseli. Isojakoisessa on 34,98 mm. Oletko varma, että ne on A-korisesta?
     
  8. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

    jos ne ovat 65-72 A-Body olka-akselit niin alapallon kiinnitysreiät ovat sivustakatsottuna selvästi eri korkeudella eli ne eivät ole vaihtokelpoisia puolelta toiselle.-73>> taas alapallon kiinnitykset samassa linjassa eli vaihtokelpoiset puolelta toiselle, satulan sijainti tietenkin muuttuu jos vaihdat puolia.
     
  9. Tomaso

    Tomaso 3rd gear

    Jos akselit on noille pienemmille laakereille, mutta isommille yläpalloille, niin sulla on todennäköisesti >'72 B- tai E -korisen spindelit.
     
  10. keimo

    keimo 3rd gear

    pikkujakoseen oli, jäi ostamatta
     

Kerro tästä muillekin!