a body window sweeper

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Dart & Valiant Association ry', aloittaja rötväri81, 13.6.2018.

  1. rötväri81

    rötväri81 3rd gear

    67 2d valianttiin pitäs saada sivuikkunoiden harjalistat, eli window sweeperit. Just mopr puljussa amerikassa nayttäs olevan. Loytyyko noita suomesta, vai pittääkö tilata jenkkilästä.
     
  2. Fin65Valiant

    Fin65Valiant 1st gear

    Varmaan "kissanviikset" (näillä tuntuu olevan nimiä). Jos kyse samoista, tilasin muutama vuosi sitten Amerikasta -65 2d Valiantiin (kaikki neljä ikkunaa, sisä ja ulko). Saapuneet oli kaukana alkuperäisistä, paljon ohuemmat. Vaikka laitoin tuollaisen talon oviin/ikkunoihin laitettavan ikkunatiivistelistan ensin ja vasta sitten nämä kissanviikset, eivät ne edelleenkään oikeastaan pyyhi mitään, koskeivat kosketa lasiin (ei sisä, eikä ulkopuolella). Voi olla, että -67 on erilaiset, mutta yritä varmistaa, että todella saat mitä tilaat.

    Hienomat ne toki on kuin lahonneet alkuperäiset, mutta ei niillä mtn varsinaista virkaa ole. Toivottavasti saat paremmat.
     

Kerro tästä muillekin!