A-bodyt ja eteläinen kalifornia

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Dart & Valiant Association ry', aloittaja Muki, 19.10.2007.

  1. Muki

    Muki Gearhead

    Joo,

    aattelin laittaa tänne oikein klubin sektioon maininnan siitä että täällä eteläisessä kalissa näkyy muuten yllättävän paljon a-bodyja, erityisesti sitä '63-'66 mallistoa ja vieläpä niin että se näyttää olevan surffiporukan suosimaa - siis se sama väki, joka myös harrastaa cal look pahnoja ja vanhoja kulahtaneita econolineja.

    Kun ajoin Marin kanssa Oceansiden ja Carlsbadin kautta US 101:stä etelään kohti San Diegoa, niin siinä matkalla oli darttia ja valtteria niin kuin olisi ollut FDVA:n kesätapahtuma. Ja vieläpä yleensä niin, että sellaisten talojen pihoilla jotka sijaitsevat suoraan rannalla ja missä postinumero takaa aika järeän neliöhinnan kiinteistöille.

    Yleistä näille a-bodyille oli se, että vuosikymmenet kalifornian auringossa olivat haalistaneet maalipinnan, ja joissakin oli merenrantaelämästä johtuen kovin kotimaisen oloisia ruostevaurioita takalokarien kaarissa ja muissa fdva:laisille tutuissa paikoissa.

    Mutta enpäs tiennytkään että a-body on surffimiesten valinta. Pahus kun ei ollut ihan iskussa kamera silloin kun ajeli näiden ohitse ja niitä tuli liikenteessä vastaan.
     
  2. Käkö

    Käkö Gearhead

    Kato ku ne on ny muotii siel rannoilla :rotfl:

    Ne katos tajuu tyylikkään muotoilun ja varman tekniikan päälle... 8)

    Kun ne kumminkin lautailee lautansa kiville niin sit niille tulee kauhee hätä ja ne painaa katkennu surffilauta handussa ryydlaukkaa autolle ja pikapikaa lähimpään surffilautakorjaamoon niin siinä vaiheessa niillä pitää olla auto joka kans lähtee käyntiin heti eikä viidestoista päivä niinku ceevut tuppaa tekemään...
     
  3. Muki

    Muki Gearhead

    Jep - ja heitetään vielä sen verran löylyä kiukaalle että slant six on "äijä" motti näiden paikallisten mielestä. Tosin täällä voi ehkä vaikuttaa se, että aika pian turtuu joka puolella pyöriviin hemeihin ja sixpakkeihin :rotfl:

    Näinpähän täällä sen elämäni ekan hyperpak slantin.
     
  4. Power

    Power 1st gear

  5. jusi99

    jusi99 Gearhead

    No nii maestro pistähän matkalaukkuun meille tsurffi lankut niin päästään pyhiksen rantaan A-bodyilla, itelles voit ostaa myös ton katto telineen sille lankulle. Tai sit "hitsaat" sen kiinni katolle nii ois ainaski kylän suurin katto spoileri. Varmasti saisit rispektii myös muilta lasikuitu / kittivirittelijöiltä, minkä jälkeen aletaan tuomaan maahan suomen suurimpia kattospoilereita ja eletään leveesti. T. odottavan aika on pitkä.
     
  6. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead

    valiant

    Vielä nykyisenäkin aikana ymmärretään laatua videon teossa! Ei ole kaikenmaailman käkkylöitä ja räppiä höpöttäviä lippis joup-joup-lökäpöksy-persenäkyy "muusikoita" :rotfl:
    Oiva kulkine, muusta en niinkään tiedä :odroll:

    Ja RAAKALLE tiedoksi, että tossa oli kojetaulussa samat listat jotka hankin siitä Barracudasta, tosin katkaisimia vähempi maaseudun miehen listoissa. :rotfl:
     
  7. Muki

    Muki Gearhead

    :rotfl:

    paasin losiin tarkasti puoleksi paivaksi, joten ajelut meni ihan putkeen. Vai surffilankut. Meista ei saa beach boyseja tekemallakaan mutta ehka beach bumeja

    En nahnyt matkalla SD:sta losiin yhtaan a-bodya mutta vahan helkkaristi autoja kylla. Ja toi smogi tan laakson paalla on jotain ihan muuta.

    No huomenna aamusesta liihottelen sinne etelakarjalaan ja raportointi jatkukoon sielta.
     
  8. jusi99

    jusi99 Gearhead

    Höh just virittelin ääntä beach boys tyyliin, et päästäs pyhiksen jäälle smurffilankuilla. Täytyy varmaan ostaa woodie tai pickup nii ei kukaan huomaa ettei olla aitoja smurffilautailijoita. Muista pukea välihousut kun alat lenteleen "tänne" itäänpäin.
     
  9. kinde

    kinde Gearhead

    A - koppasella kun ajaa ni jää rahaa vähän parempaan taloon. :rotfl: :rotfl: Ilmeisesti sielläpäin. :eek:
     
  10. gremlin

    gremlin Gearhead

    Jumankekka :eek: Tosta Mobius Donutistahan vois leipoa vaikka A-keho kerhon virallisen bandin.
    Edellyttaen tietenkin etta Kako suostuu, senhan mielesta Manba on ainoo oikee virallinen bandi mihin hommaan vaan :rotfl:
     
  11. Power

    Power 1st gear

Kerro tästä muillekin!