A-koppasia projekteja

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Dart & Valiant Association ry', aloittaja signet, 6.5.2005.

 1. kinde

  kinde Gearhead

  Kuules Nastolan Paroni , eikös täällä kaikki juuri yritä tätä estää :

  -maasta ne ovat tulleet,
  maaksi ne ovat jälleen tuleva...

  :eek: :rotfl:
   
 2. gremlin

  gremlin Gearhead

  Menikohan toi Fargo purkuun vai kasaukseen?
   
 3. signet

  signet Gearhead

  Kysy siltä kuka sen osti :rotfl: vihje: kirjoittelee tälläkin palstalla :eek:
  Eiköhän sitä Fargoa ensin purata ja sitten vasta kasata,eikös se näissä projekteissa järjestys niin mene.Nämä autothan ovat edelleen projekteja joita ei myydä purkuuun,ei osina eikä osiksi :argue:
   
 4. kinde

  kinde Gearhead

  Osia etsitään ja aikaa..... on kunnostus jonossa.
   
 5. RAAKA

  RAAKA 1st gear

  ..... on kunnostus jonossa.[/quote]

  Seuraavan kerran ku vihellät tulee lännestä itäänpäin niin pudota se tohon pihalle vaan :wink:
   
 6. kinde

  kinde Gearhead

  :eek: , Sulla on siis pihalla tilaa. Huonosti sujuu tuo viheltely. Ajattelin pihalle rakentaa lisää katosta , et sais kaikki aarteet suojaan. Tähän malliin kun hinnat kohoaa , ni ei mulla olekaan varaa enään autoja ostaa. Sen takia pitää "jonottaa" , et on sitten eläkkeelläkin puuhattavaa. :lol:

  Sorry vaan Signet, tää olikin Sun palstatilaa. Eikä yleistä hapatusta.
   
 7. signet

  signet Gearhead

  Mullakin on pihassa tilaa ja minäkin ajattelin ens kesänä jo viimenään rakentaa katosta.Ei mullakaan olis varaa mitään ostaa mut ostan silti kun sai niin halvalla...Ja mullakin on pitkät kunnostusjonot.Mut tää on ainoa myyntipalsta täällä josta Käkö ei kiehu :rotfl: :wink:
   
 8. c-305

  c-305 3rd gear

  [​IMG]

  A koppainen tuokin vaikka ei paljoa alkuperäistä jäljellä
   
 9. valian

  valian 1st gear

  Meillä innostuttiin jo pari vuotta inspistä odotelleen -65 valiantin rappaamiseen kun siihen löytyi moottori suht läheltä. Pikkasen kun on asiaa tutkittu, ei näitä 318 ryppyreunoja näytäkään Valianteissa olevan kovin laajalti, ainakaan googlen avulla tutkittuna? Ei se sinne hirveän helpolla kyllä mahtunutkaan, mutta siellä istuu nyt ja käy nätisti :) Jos tuosta jonkinlaisen "jäätelöauton" kesäksi saisi.

  [​IMG]

  [​IMG]

  Budjetti kun on pieni, niin ei tälle hirmuisia tehdä, kunhan kasataan ja vähän siistitään. Suht siistissä kunnossa on, esim. penkitkin ihan kuosissa ja ehjiä kuskin istuinosaa lukuunottamatta. Varmaan värkätään itse jonkinlaiset yksinkertaiset päälliset, ei ole varaa ruveta ainakaan vielä verhoiluttamaan uusiksi. Alkuperäinen konepelti ei mahdu tolle koneelle, mutta meillä on lasikuituinen aukollinen jemmassa...

  Blogista löytyy tästä myös:
  http://valian65.blogspot.com/

  T: koko ajan näistä lisää oppiva kirjuri, varsinaisen työn tekevä asentajaguru on parhaillaan hallissa shifteriä laittamassa :)
   
 10. PJP

  PJP 1st gear

  Kiva auto ja kiva moottori - mutteivät kuulu toisilleen. :) Valiantteja ei ole koskaan myyty ryppyreunamoottorilla. Ryppyreuna oli isompi koristen moottori.
   
 11. Power

  Power 1st gear

  Kerrohan valian vähän tarkemmin syitä näin erikoiseen koneswappiin!
  Täytyy myöntää että on itsellekkin ensi kerta kun näkee jonkun laittavan ryppyreunaa pienikoppaseen A-bodyyn.
   
 12. vernando de hoto

  vernando de hoto Gearhead

  Kiva auto ja kiva moottori - mutteivät kuulu toisilleen. :) Valiantteja ei ole koskaan myyty ryppyreunamoottorilla. Ryppyreuna oli isompi koristen moottori.[/quote]
  Eipä noita 32-34 Fordeja alunperin kai ole saanut letukan pikkulohkolla :D
  Kyllä Jenkkien rakentelussa kaikki mikä ei ole erikseen kielletty on sallittua.
   
 13. valian

  valian 1st gear

  Eipä siinä sen kummempaa syytä, tai tuossahan se jo tulikin: "Meillä innostuttiin jo pari vuotta inspistä odotelleen -65 valiantin rappaamiseen kun siihen löytyi moottori suht läheltä."

  Eli moottori oli lähistöllä myynnissä ja myyjä sanoi sitä katsomassa käydessämme vakaasti että Valianteja olisi tehty (pieni määrä?) tuolla koneella, kun pohdittiin mahtumista. Jo pieni nettisurffailu koneen ostettuamme selvitti aika pian että eipä tainnut asia näin olla, mutta mikäs siinä, kun kone saatiin paikoilleen ahdettua ja pelittää kaikin puolin. Laatikko on 904 ja se tuli koneen mukana.

  Tällä tullaan ehdottomasti kesällä Power Parkkiin, jos ja kun se vain valmiiksi saadaan :)

  Auto on tällä hetkellä siinä kunnossa että sillä voi ajaa hallissa eteen ja taakse ja se toimii - eli nyt sähköjen kimppuun, viimeisenä sisusta. Sopivat edustavammat renkaat ja vanteetkin pitää etsiä kesäksi.
  Suurin ongelma koko autossa lienee revennyt sohva kuskin paikalta, kun ei ole vara ruveta verhoiluttamaan, muut penkit onneksi ehjiä ja hyvässä kuosissa. Mietitään teetetäänkö vai tehdäänkö itse päälliset, täten penkitkin vielä sitten joskus voisi verhoiluttaa.. jos vaikka lottovoitto tulee tai jotain :wink:
   
 14. Lerssinen

  Lerssinen Double Gearhead

  Lottovoittoa se vaatiikin jos Year One verhoilukangasta jostain $attuu löytämään... :odroll: Komee valsu muuten 8) Ja koneen entisen omistajan taidankin tietää :rotfl:
   
 15. signet

  signet Gearhead

  Päivitystä:A-100 ja Dart Custom-69 ostettu takaisin,noudettu juhannusaattona;eikös juhlapäivinä ole mitään muuta tekemistä?Eli kaikki aarteet ovat ostettavissa,mutta vain hyvään kotiin,kunnostettavaksi,ei myydä varaosa-autoiksi,eikä etenkään osina.Dart-76 225:llä myös voidaan luopua,ajok.leimattu -05 viimeiksi.Vaihdetaan ainoastaan aa-korisiin.
   
 16. linttaritari

  linttaritari Gearhead

  Laita yv;nä ton pick-upin hinta?otatko mitään vaihdossa? :poff:
   
 17. severi

  severi 3rd gear

 18. vipottaja

  vipottaja 1st gear

  No olikse power parkissa? Meidän '65 furyyn kun laitettiin 80-luvun taitteessa isolohko, sen ryppis laitettiin '64 valianttiin jatkona kolmelovinen manuaali. Täyttää moottoritilan aika tehokkaasti, konepellin kun avaa riitää kyllä ihmettelijöitä, et mikä toi on? No sehän on "semihemi" tietysti. Joka tapauksessa, tossa ryppiksessä oli siis weiandin imusarja ja 600 holley, mut orkkis valusarjat ja muuten vakio. En muista oliks '82 vai '83, niin toi oli hangon katuauotkisoissa ajamassakin. Aikaakaan en muista, olikohan 15.9? Tais olla Kari Tiihonen kuskin nimi. Ryppiksestähän saa rakennettua ihan tehokkaankin moottorin, tolla suht yleisesti saatavilla Weiandin singleplanella otti Gary Pavlovich yli 400 hepan tehoja stroukkeri ryppiksestä mainiolla väännöllä. Viriosiahan löytyy vähän kehnosti, mutta soveltamalla voi ilman isookin rahaa tehdä aika räyhän ryppiksen. http://www.1962to1965mopar.ornocar.com/poly318.html
   
 19. jusi99

  jusi99 Gearhead


  Tosta löytyy kyseisestä autosta kuva, valitettavasti en ole laiskuuttani saanut skannattua enempää kuvia autosta. http://public.fotki.com/120466/
  Taustalla mun eka harraste peli.
  Ryppiksellä käytiin kyllä hangossakin kokeilemassa, aikaa en muista mutta toi vipottajan arvio on hyvin lähellä totuutta.
  kolmivaihteisia manuaaleja meni useampi kesässä, kaks ja puol tuntii tais olla enkka kun vaihdettiin ahtaassa kerrostalo tallissa. Ne oli meinaan todella hankalassa paikassa ne laatikon yläpultit.
   
 20. vipottaja

  vipottaja 1st gear

  Oliks toi toinen vallu nelilovisella? Jotenkin muistelen, et noit oli kaks silloin hangossa samalta suunalta, joista toinen suunnilleen sekuntia nopeempi. Ja kun tuolla joku on peräänkuuluttanut orkkis kaksovisia darteja, niin lieko tuo kuvissa oleva 440 '67 oikeen orkkis 2D sedan? Kun näyttäis olevan kaksovisen tolpalla, mitä neliovivsista muutetut ei yleensä ole.
   

Kerro tästä muillekin!