A-Mallin Opel Kadett farmari

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Mobilismi', aloittaja mörkö, 30.12.2003.

  1. mörkö

    mörkö Gearhead

    Mörön kotiseudulta on löytynyt moinen Ooppeli. Purkivat jonkun vajan missä tämä ihme on seissyt hirveen kauan. Laudat sun muut on viety poies tai poltettu, mutta tämmönen harvinainen 60-luvun farmi Kadetti oottelee pelastajaa. Keväällä varmaan raahaavat paaliin...
    Jos Ooppeli-Mobilisteja TOSISSAAN kiinnostaa, voipi siitä ilmoitella Mörölle.
    Raato ei varmaan paljoa kustanna ja on siinä ainakin osia jos ei autoa enää saisikaan...


    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: mörkö 2003-12-30 15:35 ]</font>

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: mörkö 2003-12-30 15:35 ]</font>
     
  2. Mikey

    Mikey 1st gear

    Kunto? Kuvia? Hinta?
     
  3. -TH-

    -TH- Gearhead

    minuakin voisi kiinnostaa tuollainen farmari.

    ootellaan lisätietoja.

    -Tommi / 050-3270450
     
  4. mörkö

    mörkö Gearhead

    Mörkö ottaa tuttaviensa kautta selvää hinnasta, voi olla myös "vie pois" hintainen.
    Kuvia en valitettavasti saa....
    Kunto ei ole ainakaan hyvä....
    Ootelkaa lisätietoja, laitan ne tähän heti kun saan niitä. Mörölle tärkeintä on pelin pelastus.
     
  5. Odotellaan innolla lisätietoja.
     
  6. Mikey

    Mikey 1st gear

    Ois ehkä hyvä tietää kans että löytyykö siihen papereita...? Ja onko se ns. "alkuperäiskunnossa"...
     
  7. mörkö

    mörkö Gearhead

    Asioista otetaan selvää, kun kerran on kiinnostuneita....
    Raportoin mahd.pian Overdrivessä...
     
  8. mörkö

    mörkö Gearhead

    Nyt on omistaja selvillä.....
    Käymme katsomassa ja neuvottelemassa myyntihalukkuudesta. Tiedotan taas kun on aihetta..
     
  9. Mikey

    Mikey 1st gear

    Onko jo selvinnyt mitään?
     
  10. mörkö

    mörkö Gearhead

    Katotaan selviikö tänään...
    T. Mörkö
     
  11. Anonymous

    Anonymous Guest

    on muuten eteläsuomessa ajossa yksi a-farmari automatti-askilla ja levyjarrut edessä
     
  12. Jukka T

    Jukka T 1st gear

    Hei!
    Kerro lisää!
    Itsellä kun on jossain kaukaisissa suunnitelmissa Kadett A:n ja automaatin yhdistäminen.
     
  13. mörkö

    mörkö Gearhead

    Tämä on nytten vähän venyny mutta se on täällä maalla maan tapa...
    Ei se Ooppeli kinoksesta mihinkään katoa ja Mörkö ei hyödy tästä milläänlailla muuten kun saamalla hyvän viiliksen kun joku pelin ehkä pelastavi..
    MUTTA asia on työn alla.
     
  14. Anonymous

    Anonymous Guest

    Sama täällä. :smile: A-kadett on jo, mutta paperit, lattia, kone ja laatikko puuttuu, ja pitäisi vielä yrittää entisöidä tuo parempi ennen toimen aloittamista. Eli siis todella on KAUKAISISSA suunnitelmissa. :grin:
    Joka tapauksessa olen homman varsin pitkälle suunnitellut, ja avainsanat ovat koneena 1.2N (menee paikalle "heittämällä", ja suurin tilavuus & teho minkä saa laittaa ilman erikoislupaa), ja laatikkona TH-180. Eivät kumpikaan hirmuisia maksa. Tuolla Turun suunnalla tietäisin yhden TH-180:n joka itaruuteni vuoksi sinne jäi. Olisi vieläpä ollut oikein oikeanlainenkin, eli alunperinkin 1.2N koneen perässä ollut. Ei liene myyty vielä? Laatikon lisäksi olisi saanut (myyjän mukaan) "viimeisenpäälle" rempatun 1.2N koneen. Hintaa en osaa sanoa. Joka tapauksessa tarjosin liian vähän. :grin: Siinä olisi joka tapauksessa oiva lähtökohta projektillesi - kunhan vain kopan saat jostain. Omaani en oikein kehtaa myydä, mutta kai sitä kaikkea rahasta? :???:
    (Se muuten mikä tuon kopan tekee erityiseksi, on sen vimpan päälle alkuperäisyys, ja olemattomat kulumisen merkit (silti oli ehditty jo joskus pistämään paikkaa lattiaan - opel... :smile:) Purkaessani sitä kaikki ruuvit näyttivät koskemattomilta. Maalikin on nähdäkseni alkuperäinen, ja viimeisenpäälle auringonpolttama - juuri sellainen mihin EI kehtaa koskea. Olisi ollut kiintoisa tietää mikä auton historia on. Sitä vaan valitettavasti en tiedä, koska sen eräältä pellolta noudin, ja autosta rahat perinyt henkilö ei siitä puhunut. Tuolloin se ei tosin vielä kiinnostanutkaan, joten en älynnyt udella. No pellolla seisseenä tuossa sitten kertakaikkisesti KAIKKI oli jumissa. Nyt se sentään liikkuu jo työntämällä. Laittamista ajatellen se pahin ongelma tuossa on se, että lattiaa ei oikein ole, kun pitkän heinän seassa kosteus on päässyt tuolla pohjan alla muhimaan, mutta toisaalta. Sehän on sitä alaa joka ei näy kuin katsastusmiehelle...)

    Ja jos A-kadettia tomaatilla haluat, niin elä ihmeessä tee sitä farkusta. Ovat nimittäin niin harvinaisia, että siinä ei ole ainakaan omasta mielestäni mitään mieltä. Näitä normaaleja sedanejakin kun on suht. vähän (Aihioita tosiaan on, mutta harvassa ovat sellaiset jotka uhrautuisivat niihin peltitöihin. Ei tule itsellänikään liian helppoa olemaan vaikka "helppo" aihio onkin.), saati sitten farkkuja. Farkkuja en ole tainnut entisöitynä Suomessa tainnut nähdäkään? Onkohan niitä? Sitä yhtä projektia on kyllä kepössä kaupiteltu, ja tässä on toinen projekti. Muista en tosiaan tiedä, vaikka epäilemättä niitä jossain on.

    Oli miten oli, niin onnea sille joka tuon farkun hankkii talliaan kaunistamaan, ja toivottavasti näen tuon vielä joskus entisöitynä. :smile:
     
  15. Fat Larry

    Fat Larry 1st gear

    Joop. Se olin minä joka tuossa juuri kirjoitteli. En ymmärrä että miten oikein tuon sössin, mutta sössin kuitenkin.
     
  16. Anonymous

    Anonymous Guest

    Jos sua kiinnosataa TH-180, niin mulla on tiedossa/ osin omina 3 kpl TH180-askeja.. 2 kpl on kuutosen perästä, ja yksi on nelosen perästä.. En tiedä mitä niillä oikein tehdään..
     
  17. Fat Larry

    Fat Larry 1st gear

    http://www.opel6070club.com/forum/viewt ... ght=#35042

    Itseasiassa tuolla Jukka T valistaakin minua noista laatikoista. :smile:

    Vaikka tuolla siis tuota osteskelen, niin tuo tarve on kokolailla ohi, koska ei tosiaan ole varaa hankkia tuollaista lootaa vain "varmuuden vuoksi" tulevaisuutta varten. Vaikka olisihan se komea kirjahyllyssä, mutta silti. Linkin ajatuksena oli lähinnä selvittää "mitä niillä tehdään"/voi tehdä.
     
  18. Jukka T

    Jukka T 1st gear

    Mulla on jo kone ja laatikko ynnä muutososat. Enää puuttuu kohde A-Kadett, aika ja työtila :wink:
    Ajattelin etsiä sellaista jo vähän rakenneltua (mutta kohtalaisen ehjäpeltistä), ettei (toiset) pussihousut tykkää kyttyrää alkuperäiskuntoisen tärväämisestä.

    Yksi A-Kadett mulla on jo tallissa, museokilvissä (ei entisöity), sitä en ala pilkkomaan.

    Lähinnä kiinnostaa miten on toteutettu polkimien siirto. Automaattihan vaatii alkuperäistä suuremman palan lattiasta ja kun kaasupoljin nojaa jo alunperinkin siihen kapeaan vaihteistokoteloon ja jarrupoljinkaan ei ole kovin kaukana.
     
  19. Fat Larry

    Fat Larry 1st gear

    Eipä tuosta kai pussihousut pahastu, jos tuon mainitsemani kadetin "pilkkoo". Huolimattaa tuon alkuperäisyydestä, ei hurjinkaan mopilisti viitsi nähdä sitä vaivaa että mm. naputtelee ne lattian pokkaukset alkuperäisen mallisiksi. Tuon entisöinti on yksinkertaisesti liian työlästä. Lattiaa tuossa projektissa joutuu leikkeleään että laatikon saa sopimaan, ja sehän juuri tuossa kadetissani onkin aika vähissä.
    Mitä muihin pelteihin tulee, niin yllättävän hyvät näyttäisivät olevan. Näkyvällä paikalla pellinpuutetta näyttäisi olevan vain bensatankin takana ja takahelmoissa. Kaikki on tietty suhteellista, mutta aika pieniä paikkoja nuo ovat.

    Kuten saattaa huomata, niin hieman tuli tässä myyminen mieleen. Tiellähän tuo tuolla tallissa vain nykyiseltään on, kun pihalle en raaski jättää, ja mitään en sille aikoihin ehdi tehdä.
     
  20. Jukka T

    Jukka T 1st gear

    Nyt alkaa kiinnostaa, vaikka ei oikeastaan saisi. (Pitäisi ensin saada tuo työn alla oleva C-Kadetti valmiiksi ja varaosaauto myytyä)
    Onko (mahdollista ottaa) tuosta A:sta kuvia?
    Sähköposti: jtoyryla@phnet.fi
     

Kerro tästä muillekin!