ABCS 2020 Haapsalun majoitukset

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja HELL2, 17.2.2020.

 1. HELL2

  HELL2 Gearhead

  Viime kesänä jo varattu iso majoituksemme tuplabuukattiinkin toisaalle. Nyt on sitten 6 henkee vailla majutusta, ilmota välittömästi jos tuntuu et jostain vapautuu tilaa viikonlopuksi eli pe-su tai ees mitään hajua katosta pään päälle. Telttailu ei ole nyt vaihtoehto.
   
 2. fixari

  fixari 3rd gear

  yv.
   
 3. xarper

  xarper Gearhead

  Mäki voisin olla yhtä huonetta vailla kylpylästä sille vknlopulle, 2h huone riittää mut menee isompiki jos moinen löytyy.
   
  Muokattu: 4.3.2020
 4. _WiLLe_

  _WiLLe_ 3rd gear

  En tiedä oliko tuo otsikko vain alottajalle vai ihan yleensäkkin kaikelle mahdolliselle majotukselle ko. ajankohtaan, mutta olisin itsekkin vailla 2h huonetta pe-su. Käy ihan alkeellinenki kunhan olisi vähintään 80cm levee sänky:) ja järkevän kävelymatkan päässä alueelta. Kaikkea saa tarjota mutta jos on kauempana niin melkein lähden sit autolla ja nukumme siellä:oops:
   
 5. fixari

  fixari 3rd gear

  Keskustelun aloittaja ei oo vielä vastannu mun viestiin, mutta ois tiedossa 3x 2hh Fra-Mares, ja ainakin pari viikkoa sitten Kongosta perhehuone ja yhden hengen huone vapaana.
   
 6. xarper

  xarper Gearhead

  No jos ei kuulu ni mää jonottelen toi Framare ois hyvä mut otan mitä saan, menee kai toi 1h huonekki hätätilas ku en tiiä onko tota muita ees lähössä ku minä atm, ainaha sitä kyl jonku pirkon matkaseuraks löytää.
   
 7. _WiLLe_

  _WiLLe_ 3rd gear

  Kongon sivut ainaki näyttää täyttä. Jos avaaja ei ota yhteyttä nii otatko minuun yhteyttä fra maresin tiimoilta.
   
 8. fixari

  fixari 3rd gear


  Ilmottelen ku saan jonkun vastauksen!
   
  xarper tykkää tästä.
 9. fixari

  fixari 3rd gear

  Kongossa vapaana perhehuone, ~420€/ 2 yötä, yhden hengen huone 220€/ 2 yötä. Itse majoitun juurikin tuohon hotelliin. Hotelli haluaa maksun etukäteen. Fra-Maren tilanteen kerron heti kun tiedän.
   
 10. fixari

  fixari 3rd gear

  Fra-Maren huoneet meni!
   

Kerro tästä muillekin!