ABS-Nintendo ja renkaiden koot

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja RB-440, 25.1.2008.

  1. RB-440

    RB-440 1st gear

    Pitäis vaihtaa pakettiautoon eteen kapeemmat ja korkeempiprofiiliset renkaat, kun noi leveet ja matalat 225/60 pikkuläskit tuntuu löytävän jokaisen uran ja paukkuu montuissa niin paikat lähtee hampaista ja niitähän monttujan täällä keskiuudellamaalla riittää kuin sanonko mitä ja missä.

    Tuli sitten mieleen mahdollisesti tyhmäkin kysssäri, että mitenkäs noi ABS ja luistonestosysteemit sun muut Nintendo jipiit mahtaa suhtautua, jos renkaiden kehä muuttuu ja edessä on erikokoset renkaat kun takana? Eiks ne jotain pyörimisnopeuseroja kumminkin mittaile? Itse en tiedä, kun en ole jaksanut perehtyä.

    Ajattelin joka tapauksessa käyttää noi vanhat kumit takapyörinä loppuun, kun oon tämmönen umpivihree ekoloogi luonteeltani :lol:
     
  2. itkonen

    itkonen 3rd gear

    ABS reagoi sitten, jos pyörä lukkiintuu. Siihen ei paljoo vaikuta kehän kokoerot. Luistonestot taas saattaa teoriassa jotain ihmetelläkin.
     
  3. RB-440

    RB-440 1st gear

    Noin mäkin sitä päättelin, ettei pitäisi haitata abseja. Lisäksi tossa kopperossa tää hieno luistonesto on vissiin vaan semmonen jarrumies, joka leikkii lukkoperän korviketta, eli sille luulis riittäävän, että takapyörät on keskenään jotakuinkin samankokoiset.
     

Kerro tästä muillekin!