AC Cobra 427 replikan tuonti ulkomailta....

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja radiodio, 14.3.2009.

  1. edsel.fi

    edsel.fi Gearhead

    mutt kalle sanos ett se on aito, ei mikää prosesnttivaihto / uustuotanto tekele !!!!!
     
  2. halitoosi

    halitoosi 1st gear

    hiano homma ettei se oo mikään anuskranaataackoprav-6, mutta sitten asiaan; eikös AC-427 kilpi ollu eräällä lehtialalla vaikuttaneella/vaikuttavalla henkilöllä voort farmarissa?? vai miten se ny oli? täh?
     
  3. M.K.

    M.K. Gearhead

    Vai oliko se kilpi jossain gt mussessa, noin vm´90?
     
  4. dart -66

    dart -66 Gearhead

    Lähelle osui, -91 GT Mussessa on
     
  5. Arto65FB

    Arto65FB 1st gear

  6. xp

    xp Gearhead

    Niin ja eihän se vielä riitä että se on valmistettu muinoin, vaan täällähän ensirekisteröinti ratkaisee kaiken.
     
  7. MadMike

    MadMike Gearhead

    Mustassa GT 5.0 Mussessa.
     
  8. MadMike

    MadMike Gearhead

    sillä on ollut kaksi. 427 S/C ja sitten jo varmaan 30v ollut aito MKII
    FIA 298 Cobra.
     
  9. MadMike

    MadMike Gearhead

    Re: Valitse Cobra vanhoilla papereilla...

    niin FFR teki ekan autonsa FFR Mk3 Cobran 1995....
    Kyselin hintaa valmiille autolle itse kasattuna erillisperällä syksyllä 2008
    Brands Hatchissa FFRn ukoilta kun tulivat ihan pilttuumme viereen Daytona coupella ja roadsterilla niin Roadster oli 45000 puntaa ja Coupe pikkasen enemmän, siis aivan uusia.

    Mielenkiintoista on koska tuo lahtelainen jobbari käryää törkeästä veropetoksesta... senhän tuosta jo saa kun ilmoittelee autoaan tuohon hintaan, typerys... :rotfl: koska 1966 mallista FFRn valmistamaa Cobraa ei ole olemassakaan.
     
  10. repecab

    repecab 1st gear

    Itse en välttämättä lähtis ketään typerykseksi nimittelemään ainakaan jos en kohdetta paremmin tunne. Auto ei muuten ole enää aikoihin ollut autoliikkeessä vaan eräällä harrastajalla mikäli ei ole sitä äskettäin myynyt. Uusi omistaja on varmaan tyytyväinen näistä jutuista. :eek: :eek:
     
  11. BRC1

    BRC1 Gearhead


    Niimpä. Kateelliset itkiät kokee aina tarpeelliseksi kaivaa nää esiin. Mun mielestä todella hienoa että tollainen on kilvissä kunnon tekniikalla verrattuna joihinkin taunusvessoihin. Eikös se olis kaikkien etu että saataisin cobrista täälläkin nauttia.

    Ois hyvä muistaa että näitä lukee iso lauma kansalaispoliisivirkamiehiäkin akea myöten.

    Ylläpitä vois ehkä tälläisiä karpopaljastuksia siivoilla herkemmin pois.
     
  12. kime2

    kime2 Gearhead

    Tuo lahdessa myynnissä ollut auto oli mielenkiintoinen sinällään kun omas aidon paperit ja oli silti rakennus-sarjasta tehty :eek:
     
  13. Rockmaple

    Rockmaple Gearhead

    Onko joku oikeesti nähnyt, mitä niissä papereissa lukee? Muistaakseni ilmoituksen mukaan "Ford AC Cobra" tjsp. Lukiko niissä alkuperäisten 60-luvun Cobrien papereissa "Ford", kun ei ne kyseisen firman tekemiä olleet? Ainakin joskus ennenvanhaan tuollaisten yksityisesti tuotujen harvinaisten autojen merkiksi ja malliksi saattoi Suomessa tulla ihan mitä vaan inssi ja omistaja sattuivat keksimään. Tai sitten mallinimi voi olla keksitty jo ulkomailla, jos laite on ollut jossain rekisteröitynä. Aitojen Cobrien papereita ei taida paljon maailmalla ylimääräisinä piirongin laatikoissa lojua.
     
  14. mxu

    mxu 3rd gear

    minä näin 2007 fosrssan picknikissä tuon kyseisen auton rekisteriotteen, kun kysyin autoa ajaneelta henkilöltä auton tekniikasta ja mitä on käytetty kanta-autona, mies näytti rekisteriotetta ja kyllä siinä luki ac cobra 427 tms. Ei muista kunnolla kun menin vähän shokkiin kun luulin sitä täysin aidoksi peliksi. Ei siis ollut merkintöjä mistään kanta autosta yms..
     
  15. MadMike

    MadMike Gearhead

    Ei lukenut.

    Niissä luki valmistajana Shelby American jos oli jenkkimarkkinoille myyty taikka A.C. Cobra.

    Mussa ei ton FFRn suhteen ole pätkääkään kateutta sen voin sanoa suoraan.
    Varsinkin jos auto on 351 Windsorilla ja jäykällä perällä joka on malliston halvin versio.
    Se on silloin yhtä kaukana aidosta kun mikä tahansa Cobra Kitcar V8lla.

    olen vaan sitä mieltä että juridisesti tuon auton maahantuonti ei ole mennyt putkeen vaikka kilpiin on saatukin ja tämmöisiä ei kaivata yhtään lisää koska noi tempaukset ei ainakaan helpoita jatkossa omavalmisteiden saamista leimaan.
    Typerää.
     
  16. BRC1

    BRC1 Gearhead

    Ja onko se sinun asia täällä julistaa autosta jota et omista tälläisiä asioita?
     
  17. xp

    xp Gearhead

    Milloinkahan niitä on alettu replicoina tehdä, siis vanhimpia?

    Oliko A-katsastuksen neuvonta sen viisaampi?
     
  18. Tomaso

    Tomaso 3rd gear

    Jenkeissä on osavaltioita joiden viranomaiset sääntöjen mukaisesti merkitsevät omavalmisteajoneuvon vuosimalliksi sen "mitä vuosimallia omavalmiste eniten muistuttaa". Jenkkipapereista ei välttämättä selviä ensimmäinen käyttöönottopäivä, mutta on niissä se auton vuosimalli.... Sama vuosimallin merkitsemiskäytäntö autonvalmistajalisenssin omaavien "kit carien" valmistajien tuotoksilla vaikka niihin tulisikin vin-numero.
     
  19. kippis

    kippis Gearhead

    tuli aamulla vastaan toi sc-427 ahtialantiellä kun olin kaupungille päin menossa.
     
  20. jmaikk

    jmaikk 1st gear

    Vanha ketju, mutta saakait näihinkin vastata.:) Sen verran noista ns -60 luvun cobrista mistä tässä puhutaan, et kyl ne on replicoita laitaa lukien. Joissain maissa on saanut joskus -80 luvulla auton merkkauttaa muutoskatsastuksessa sille vuodelle/ vuosikymmenelle, miltä se näyttää. Vissii myös jenkeissä?? Chelby on tehnyt -90 luvun lopulla -60 luvulla paperoituja autoja, joiden niidenkin hinta kipuaa lähelle 200ke alukorilla nyt. juttu 1/98 V8.
    Aidot -60 luvun Cobrat maksavat 500000-5000000e :D
     

Kerro tästä muillekin!