Accel 140001 supercoil

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja 69, 18.4.2010.

  1. 69

    69 Gearhead

    Ajattelin kokeilla tollasta keltaista puolaa Dartissa, kun se tossa tallin pöydällä on pari vuotta odotellut. Pitääkö ton kanssa käyttää etuvastusta ja käykö toi vakio etuvastus? Sytkä on moparin kärjetön oranssi boxsilla.
     
  2. 4d sedan

    4d sedan Double Gearhead

    Äkkiä kuuklettamalla:

    For points applications, the supplied 0.85 ohm ballast resistor must be used in
    conjunction with the vehicle's original ballast resistor, if so equipped.

    Eli kärkien kera etuvastus, ei muuten. Kaikki merkit viittaa siihen että pelais Moparin omien kamojen kanssa....
     
  3. Jora78

    Jora78 Gearhead

  4. F-body

    F-body Gearhead

    Mulla on ollut tuo Accelin möhkö sen omalla etuvastuksella ja oranssiboksilla jo useemman vuoden. Toimii ainakin 6300 kiekkaan hienosti. Mopari "raamatussa" on kytkentäkaavioita eri kierrosluvuille. Onko tuo Accel sitten parempi kuin vakiopuola? Parempiakin on tarjolla. Mä en oo omaani voinut vaihtaa, kun se saa aina hymyn vanhojen race hemmojen huulille.
     
  5. fury poika

    fury poika 3rd gear

    Joo mul on kans tollanen accel möhköpuolapuola ilman etuvastusta tosin msd syttypoksilla. Hyvin on toiminut.
     
  6. fury poika

    fury poika 3rd gear

    Tänään varmaan räjähtää sitten poriis.
     
  7. Jora78

    Jora78 Gearhead

    Mittasin omasta accelista vastuksen ja näytti 1.2 ohmia ja esivastus on myös 1.2 ohmia.Ei ainakaan kuumentunut reilun 10 km ajossa,ehkä kokeilen ilman vastusta?
     
  8. F-body

    F-body Gearhead

    Ohita vastus hyppyjohdolla eli pätkä johtoa ja latta-abikot päihin. Noin saat etuvastuksen kätevästo takaisin. Jenkkifoorumeilla ovat usein poistaneet etuvastuksen paremman kipinän toivossa. Eilen kävi kiekat 7tonnissa burnoutissa eikä tuntunut pätkivän sielläkään.
     

Kerro tästä muillekin!