Accel corrected HEI Crap

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja AnttiK, 8.1.2018.

  1. AnttiK

    AnttiK 2nd gear

    Menin sitten ja ostin Us-Partsislta asiaan sen enempää perehtymättä tuollaisen jakajan kannen. Ajatus tuntui niin huokuttelevalta, että sais tulpan johdot meneen nätisti. Sitten kun aloin sovittelemaan kantta jakajaan, alkoi se säätäminen. Lukituksista vain kaksi osuu kohdilleen, toiset eivät oikein osu jakajan rungon hahloihin ja jäävät kanittamaan / eivät mene kiinni. Sitten kokeilin hieman pyöritellä jakajaa ja sehän pyörii melkein täyden kierroksen. Eteen kuitenkin tulee yksi kannen kontakteista, ilmeisesti se on liimattu vinoon. Vasta tässä kohtaa suoritin KVG-kyselyn ja Summitin asiakaskommentit vahvisti asian lopullisesti; Kuraa on eikä tuosta taida saada soivaa peliä kuin hyvällä tuurilla. Varokaahan näitä kötöksiä!

    https://www.summitracing.com/int/parts/acc-8141r/overview/
     
  2. Vuppe

    Vuppe Double Gearhead

    Accel tehdään ihan kiinassa asti.
     
  3. AnttiK

    AnttiK 2nd gear

  4. AnttiK

    AnttiK 2nd gear

    Noniin, nyt on ameriikasta tulossa Queen's Automotiven Crossfire -kansi. Sain ostettua sen Davis Unified Ignitionin kautta. Ans kattoo onko laadultaan sellainen huipputuote kuten antavat ymmärtää!
     

Kerro tästä muillekin!