ACG tallilla tapahtuu

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Atomic City Garage', aloittaja PeteKoo, 25.8.2018.

 1. PeteKoo

  PeteKoo 2nd gear

  Uusi ketju johon on tarkoitus lisäillä sekalaista ACG tallitapahtumaa, remppaa ja sipistelyä.

  Esimerkiksi viikonpäästä meillä on bileet, tervetuloa:
  [​IMG]
   
 2. PeteKoo

  PeteKoo 2nd gear

  Hiekkapuhallus, se se on tosi mukavaa puuhaa. EI ainakaan tule kylmä.. :)

  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]

  Linssi, kiitos kuvista.
   
 3. PeteKoo

  PeteKoo 2nd gear

  Kaikki ei tosiaan aina mene niin kuin elokuvissa. Runnerin uusi voimanlähde koneistamolla ja kasausvaiheessahan selvisi, että yksi öljy/lamellirengas puuttui setistä. Tyypillistä tuuriani, eli tottuneeseen tyylin ilman sen suurempaa pettymystä yhteydenotto myyjäliikkeeseen ja reklamaatiota jättämään. Noh, sellainen ei kuulemma pitäisi olla millään mahdollista mutta tehdas lupasi kuitenkin lähettää pikaisesti uuden renkaan. Noin 3 viikkoa ja pehmustettu kirjekuori ilmestyi postilaatikkoon. Yes, nyt saadaan vihdoinkin motti kasaan ja v***t, paketissa puristusrengas. :) No tässä kohtaa alkoi jo vähän otsasuoni pullistumaan, mutta silti maltillinen palaute jälleenmyyjän suuntaan, eihän se niiden vika ollut, että tehtaan porukka oli mokannut ( rengas tuli tehtaalta suoraan minulle ). Olivat kuulemma selkeästi esittäneet asian, mutta näin on käynyt ja lapsi on kaunis. :)

  Yhtä mukia vailla, kunhan saadaan puuttuva rengas mukaan.. mitähän sieltä tällä kertaa tulee...
  [​IMG]
   
  Herje tykkää tästä.
 4. PeteKoo

  PeteKoo 2nd gear

  Runnerin moottoriprojekti etenee hitaasti mutta kuitenkin etenee, vaikka välillä tuntuu että mennään aimo harppaus takapakkia.

  Jo kasattu alakerta purettiin uudestaan, koska alumiinikansien takia lohko saa "eyebrown" käsittelyn, 2,32" imuventtiilien puolelta. Samalla ruiskutetaan päälle uusi maalikerros.

  [​IMG]

  Kannet ja imusarja on jo porttauksessa. "Nostajalaakson" kansi vaatii myös kierteet tappien sijaan. Koneenkorvien pultit pitää vielä poistaa Schumacherin korvien tieltä. Kaikkea pientä ja kallista :)
  [​IMG]
   
  kankke ja Vuppe tykkäävät tästä.
 5. PeteKoo

  PeteKoo 2nd gear

  No niin, muutama vuoden tauon jälkeen saatiin jo aijaa.com toimimaan. Nyt pitäisi vielä muistaa miten kuvia lisättiin tänne. ;)

  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]

  Runnerin moottoriswapin loppuvaiheista. Vielä on pientä sipistelyä jäljellä, mutta niinhän näissä aina.

  No nyt kun taas kuvapalvelu saatiin pelamaan, niin jossain vaiheessa laitetaan vähän päivitystä kehiin. Tosin kaikki vanhat kuvat on kadonnut, vaikka täällä osa näkyykin.
   
  Muokattu: 19.6.2022
  Seevu ja Tosca83 tykkäävät tästä.
 6. PeteKoo

  PeteKoo 2nd gear

  AAR saatu maalauksen jälkeen nippuun. Kaverit teki Cabco Systemsillä hyvää jälkeä. Kiitos Toni & Lexa.

  [​IMG]
   
  Seevu ja Jamboolio tykkäävät tästä.
 7. PeteKoo

  PeteKoo 2nd gear

  Loviisan ACDC kerhon ajokauden päättäjäiset 3.9.2022 Atomic City Garagen tiloissa/pihalla.

  Harrasteautoja, bändejä, ruokaa ja virvokkeita.

  Lisäinfoa tulossa A.S.A.P
   
  Jamboolio tykkää tästä.
 8. PeteKoo

  PeteKoo 2nd gear

  No niin, pitkä väsytystaistelu, sekä odotus on vihdoinkin ohi ja Coupe on saatu omaan talliin. Kiitos Tonille kaupoista.
  [​IMG]
  [​IMG]
   
  Muokattu: 21.8.2022
  Pöllyttäjä-73, Seevu ja Jamboolio tykkäävät tästä.
 9. PeteKoo

  PeteKoo 2nd gear

  Viimeiset kuukaudet on mennyt Plymouth Satellite -68 avon peltihommissa. Auto kaiken kaikkiaan melko hyväkorinen. Ensimmäistä avo B-koppasta näprätessä tuli törmättyä tällaiseen ylläriin. Decklidin koristelistan alta alkanut syöpyminen ja siitä syntyneet reiät olivat laskeneet vedet kontin vesikourun kulmaan ja lopulta ´koko kouru ruostunut noin puoleenväliin.

  Koska ei ollut kuin skini, eikä vesikouruja saatavilla, päätin tehdä korjauksen suorasta pellistä old school tyyliin. Aika näpertäminen, mutta olen itse melko tyytyväinen lopputulokseen. Tinasin korjauskohdat, mutta maalari varmasti korjaa virheeni ammattitaidolla. ;)

  [​IMG]
   
  Pöllyttäjä-73 tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!