ACS 2012

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja luppes, 3.11.2011.

  1. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Eka kerta kun olin näytteilleasettajana tuolla, majoitusta en olis tarvinnutkaan, kilsakorvaus olis ollut kiva mutta palaahan tota bensaa muutenkin ja jos kerho tuosta tienasi muutaman euron niin hyvä niin. Kokoajan ranneke oli mulle käypä korvaus auton pesusta ja vahauksesta.

    Toi sänkykisa oli hieno ajatus ja hyvän asian puolesta mutta ne muut kun rakennellut työtasot olis voinu työntää ..... jonnekin. Mut eipäs silloon olis tietenkään unikulma sponsoroinut. Money talks. Sen kylpytynnyrijutun tarkoitus ei auennut mulle mut onneksi oli siellä "väärässä" hallissa
     
  2. AFTERBURNER

    AFTERBURNER 1st gear

    Kolehtilipas Auton eteen olisi ollut paikallaan. Auta autoharrastajaa näytteilleasetuskuluissa jäsenkerhot ei sitä tee :poff: Jälkiviisautta!
     
  3. leenamari

    leenamari 1st gear

    Se summa minkä jäsenkerhot per auto FHRA:lta saa, on sen verran pieni, että ei sillä autojen tuojien kuluja kateta jos yhtään pidemmältä tulet, ei likimainkaan. Bensat, hotellit, matkakorvaukset yms. Jäsenkerhot jäsenten autoineen ovat FHRA:lle edullinen tapa saada autoja näytille. Nyt oli osastot tosin aika pienet ja meillä (GM-Cruisers) kun oli 6 autoa, ei oikein kerho-osastoa ja kahvittelutilaa saanut. Kritiikkiä sateli meille myös alelippujen puutteesta ja rakentelupäivän parkkimaksuista! Mutta ei auta, sillä oli mentävä mitä annettiin. Osaston keskelle taas jäi hassu tyhjä tila kun viereiseltä kerholta peruuntui yksi auto, mutta ei sinne esillä olevien autojen keskelle voi porukkaa ottaa pyörimään. Etenkään kun jotkut saattavat olla hivenen "liikuttuneessa" tilassa.

    Jokatapauksessa saimme ihan kivan näköisen kerho-osaston tänä vuonna vaikka kahvia ei ollutkaan. Ja jos jäi kahvihammasta kolottamaan, tervetuloa kaffille Cruisersin toimistolle joka cruising-perjantai klo 18-20
     
  4. rici

    rici 3rd gear

    FHRA:n ACS:n näyttelyautojen selkeästi huonompi taso Ouluun ja TRE:n näyttelyihin verrattuna johtuu mielestäni paljolti siitä, että näytteilleasettajia arvostetaan niissä ihan erilailla vaikka taloudelliset puitteet järjestää on huomattavasti pienemmät... vein prätkän muutama vuosi sitten Tampereelle ja ei tarvinnut kilometrikorvauksista kysellä perään saatikka majotuksista tai syömisistä huolehtia kaikki oli hoidettu ensiluokkaisesti kyllä siinä miettii mihin vaivalla rakentamansa auton tai prätkän vie kun rupee pitkän viikonlopun kuluja ynnäilemään, kun laitteen valmiiks saattaminen näyttelyyn on vienyt kavereittenkin hillot... Tosin nämä näyttelyt keskittyvät enemmän harrastamiseen kuin torikauppiaisiin... aika monelta on jäänyt lupaillut korvaukset saamatta...kylillä kuultua huhupuhetta tosimiesten suusta ... mutta totta.
     
  5. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Tuollaisiin kommentteihin olisi kyllä ihan suositeltavaa antaa faktaa myös.
     
  6. Remmiveto

    Remmiveto Gearhead

    Olisiko tässä nyt aika ottaa lusikka käteen ja todeta että jos messukeskus on niin kallis että pitää rihkamalla autot korvata niin silloin pitäis palata sellaiseen että rahat riittää. Ja jos tollainen karnevaali pitää niellä sen takia että kesällä on kisoja niin ehkä pitäis vasn tehdä niin kuin rahat riittää eikä Kreikan-mallin mukaan. Jos autonrakentajatkin alkava kiertää hki näyttelyä niin muutetaanko nimi american couch showksi?

    Olen jo pitkään boikotoinut Hki näyttelyä, ystävän antamat kutsuliput (kiitos!) saivat tänä vuonna käymään muiden paikkakunnalla hoidettavien asioden ohella.

    Oli kyllä pettymys, karnevaali tosiaan. Autot oli paikka paikoin hienoja mut kaikki se muu shitti. Kyllä näytille kelpaa niin uudet kuin vanhatkin mutta kai tuojille korvaukset ovat oikeutettuja. No cars, no show.

    Odotan innolla Tren näyttelyä.
     
  7. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Ihme valitus päällä täällä taas. Mullekin riitti rannekkeet viime vuonna korvaukseksi. Mut mä asunkin lähellä. :poff:
     
  8. Porsas

    Porsas 3rd gear

    Aaargh, hyvällä mielellä tulin lukemaan tätä threadia, mutta taas tuntuu olevan kaikki muu paskaa paitsi kusi :eek: , masentavaa kerta kaikkiaan.

    Kandee varmaan käydä ne kevään näyttelyt rauhassa läpi ja dokumentoida jokaisesta erikseen krääsän ja ajoneuvojen osuus jne, tehdä matkaraportti ja mennä niiden ehdotusten kanssa sitten käytännön tasolle. Näyttelyitä järjestävien tahojen olisi hyvä saada hiukan enemmän apuja ja ehkä jotain positiivistakin palautetta välillä. Eihän nyt Erkkikään pelkästä kuittailusta motivoidu.
     
  9. Squarebird

    Squarebird 1st gear

    Miten pian mahtaa olla myynnissä :wink:

    BTW, mistäköhän johtunee, että yhden Suomen kovimman rakentajan Löfbackan uutuus on samaan aikaan näytillä Elmiassa Ruotsissa :eek:
     
  10. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead


    Kaksi hienoa näyttelyä päällekkäin, ennenkin ollut suomalaisia siellä ja ruotsalaisia täällä, nytkin oli muitakin kuin vain Löfbacka. Varmaan taas ensi vuonnakin samoin.

    Edellisvuonna valitettiin valaistuksesta, viime vuonna tuning-autoista ja Leatherheavenin musiikista, tänä vuonna näköjään markkinamyyjistä. Vain valitus on pysyvää. Hyvä näyttely jälleen kerran, eiköhän viesti mennyt perille järjestäjille: Kylpytynnyrit reunoille ensi vuonna. Voidaanko jo lopettaa ruikutus?
     
  11. Puli-Song

    Puli-Song Gearhead

    Hehe! Ite koitan kerätä omalle tontille kaikki kiinnostavat laitteet, ettei tartte käydä näyttelyissä. Tulee ehkä kalliimmaks kuin näyttelyliput, mut saa katella sellasia kamppeita kun haluaa ja kaikki on omasta mielestä "oikein" rakennettuja. Suosittelen muillekkin! 8)
     
  12. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

  13. pas2

    pas2 Gearhead

    Mäki oon useana vuonna hiplaillut omia romuja pääsiäisen, nyt tuli 10 vuoden tauon jälkeen raahattua oma romu näytille, ja oli ihan kivaa. Nyt funteeraan vaan että milloinkohan palkinto saapuu ja millainen palkinto on luvassa, kun kuljetuslavettikin laukesi :eek:
     
  14. 5.7 olssi

    5.7 olssi 1st gear

    Viime vuotinen näyttely oli niin hyvä,että siitä on vaikea parantaa ja sen vuoksi ,ehkä tämän kertasesta jäi vaisu fiilis allekirjoittaneelle.

    suurin epäkohta oli,etten voinut käydä ollenkaan sielä jumputus puolella,koska tulee siitä metelistä huono olo,eikä mee etes rapulan piikkiin.


    Kyllä amerikkalaista kalustoa olisi saanut olla mielestäni enempi ,tuon kokoseen tapahtumaan,mutta huonompiakin on tullu käytyä,että arvosana ehkä 7-7.5 koulu arvoasteikolla.
     
  15. JanneK

    JanneK 3rd gear

    Gene Winfieldin tuominen paikalle oli iso plussa.
     
  16. Squarebird

    Squarebird 1st gear

    Wrong answer :wink: Eihän näitä näyttelyitä voi verrata rinta rinnan, sen tietää Löfbackakin. Mitenkään väheksymättä hyvää ACS-näyttelyä, Custom Motor Show on edellä vähän kaikessa, kävijämäärä mukaanlukien. Sinänsä hassua, että Stadissa on reilut 596 000 asukasta (koko pääkaupunkiseudulla yli miljoona asukasta), Jönköpingissä vain reilut 89 000 asukasta (yli puoli miljoonaa asukasta vähemmän kuin Stadissa), mutta siitäkin huolimatta Stadissa 9 000 kävijää vähemmän, vaikka kyseessä juhlanäyttely :eek: Näyttely, jossa palkitaan vain 10 parasta per ns. näyttelyhalli kertoo siitä, ettei kalustoa riitä eri kilpasarjoihin. Toista on Elmiassa, luokkia on enemmän kuin ACS:ssa yksittäisiä pokaaleja :wink: Siitäkin huolimatta ACS on pop!
     
  17. musse27

    musse27 3rd gear

    Joo Gene kyllä mahtava plussa,Kiitoksia Heikille, kun oli pariskunnan paikalle hommannut.
     
  18. Genen kanssa juttelu oli kyllä parasta antia tälläkertaa :wink:
     
  19. Fuell

    Fuell Gearhead

    Oliko Gene siellä koko näyttelyn ajan, ite oltiin pe ja su ja jakso max pari tuntia siellä katella paljuja ja sänkyjä ja sit pois..aika hyvin jakso vanha herra siellä seisoskella vissiin..
     
  20. JanneK

    JanneK 3rd gear

    Näyttihän tuo melko usein osastolla seisoskelevan kun sinnepäin katselin.
     

Kerro tästä muillekin!