ACS 2012

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja luppes, 3.11.2011.

  1. starcraft

    starcraft Gearhead

    Täytyi ostaa Winfieldiltä dvd ja pikkuauto nimmareilla varustettuna jo ihan senkin takia että saattoi olla viimeinen kerta kun suomeen tulee. Yllättävän pirteä mies on 85 vuoden iästä huolimatta.
     
  2. Putte

    Putte 1st gear

    Kyllähän miehellä ikää riittää, mutta tuntuu riittävän myös virtaa. Hän oli liki puoleen yöhön myös näyttelybileissä ja tykkäsi näyttelystä sen verran, että ilmaisi halunsa saapua ensi vuonna uudestaan.
     
  3. kaasari

    kaasari 3rd gear

    tosta löftbackan autosta en tiedä, mut muut ruotsis palkituthan on tainnu kiertää jo kaikki suomen suurimmat näyttelyt läpi... et ei kai kukaan halua näyttelyis samaa kalustoo nähdä vuodest toiseen??? niin tää kommentti vaan sillä ku joku tossa tais todeta et suomipojat vei kalustoo ruotsiin näyttelyyn vaiks acs oli samaan aikaan...
     
  4. kaasari

    kaasari 3rd gear

    niin ja ei mun mielestä acs:s mikään muu häirinny muutaku ne paljut, sängyt ja huvimajat... muutenhan näyttely oli ihan ookoo
     
  5. jaketin

    jaketin Gearhead

    Onko tampereeen näyttely joi nyt parempi :poff: :rotfl:
     
  6. DamnNoNamesLeft

    DamnNoNamesLeft 2nd gear

    No kohtahan se nähään... :p
     
  7. jariha

    jariha Double Gearhead

    mielipiteitähän on monia? mun mielestä tampere on parempi näyttelyn suhteen, jotenkin mukavampi fiilis vaik molemmissa osaa olla ahasta mistä ite en tykkää :eek: ja juu ei johdu toi acs:n jääminen kakkoseksi jumputus puolesta, mulle käy nekin vehkeet :D ehkä se on tila tai ihmiskammoisuus tai... jotain? nii ja valittajat ei sinne oo tosiaan pakko mennä? jos paikalle pitää mennä nii eiköhän siinä jotai mukavaa sillo oo ollu mieles?? mut jos otetaan se asenne jo "vuotta" ennen näyttelyä että se on paska ja silti mennään ni pitäshän se jo sit tietää??? se pitäis sit varmaan teijän ite järjestää mukava näyttely missä käy tuhansia ihmisiä :rotfl: HEI ei sit palkoja nenään, nää on vaan mun mielipiteit :soosoo:
     
  8. pile

    pile Gearhead

    Tuos ku lueskelee tätä ketjua niin tulee väistämättä esiin sellainen asia että järjestää tai tekee FHRA mitä vaan niin sitä on pakko mollata.on joukko joille FHRA on kuin punainen vaate härälle. jokainen näyttely on omansa ja onneksi erilainen ,nyt oli sänkyjä,siistejä olikin ja lopullinen tarkoitus rahan keruulle vielä paree.kyllä ne sängyt sinne sopi vaikka veivätkin paikan muutamalta auolta.virkistävää erilaisuutta sanon mä.ja tuo kulujen ja tulojen iän aikainen laskeminen (olen joskus nuorempana sortunut tuohon typeryyteen itsekin)ja vertaamine on jotenkin vaan tylsää luettavaa.Hyvä vaan jos ja kun yhdistys saa tuosta varoja joita saa sioitettua tuottamattomaan toimintaan.
     
  9. plosil-1

    plosil-1 3rd gear

    acs

    Mielestäni näyttely oli ihan hyvä (eikä johdu siitä että saatiin pari palkintoa).
    Toki parannettavaakin varmaan löytyy esim. osittain autot oli melko ahtaalla.

    Ja sitten nämä paljon puhutut paljut, jotka eivät minua suuremmin haitanneet vaikka olivatkin reitillä kun kävi oluella, ja tuskin niistä kukaan jalkasilsaakaan sai, kun olivat ilman vettä ja uusia...

    Kiitokset järjestävälle taholle & yleisölle!

    T: RR Team
     
  10. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Mihin Tampereen seudun FHRA käyttää näyttelystä saatavan voiton?
    Vai eikö näyttely tuota plussaa siellä?
    Kiinnostaisi tietää vertaiilun vuoksi tuo, koska joidenkin mielestä FHRA ei saisi kerätä voittoa näyttelyn järjestämisestä ja kanavoida tuottoa muualle.


    Olisihan se varmaan hienoa jos järjestetään vaikka joka kymmenes näyttely ilman sisäänpääsymaksuja, johonkinhan se voitto pitäisi kanavoida.
     
  11. lazy cruisers

    lazy cruisers Gearhead

    EHDOTTOMASTI!!!!!!
     
  12. pas2

    pas2 Gearhead

    Re: acs

    Mitä palkintoja ja milloin?
     
  13. homer

    homer Double Gearhead

    Messukeskuksessa olen käynyt muistaakseni 13 kertaa ja Tampereen näyttelyssä vain kerran mutta kun Tampereen kuvia kattelee niin onhan se sanottava että kyllä manselaiset yleensä voiton tässä "kisassa" vievät.
     
  14. talonmiehen vapaapäivä

    talonmiehen vapaapäivä Double Gearhead

    Tampereella on se etu että se on huomattavasti pienempi joten taso on helpompi pitää korkealla ja on vähemmän tilaa paljukauppiaille ja tivolikaruselleille. Tosin leterheveni laajenee sielläkin joka vuosi muutamalla kymmenellä neliöllä.

    Ja yks mikä mua on tuolla aina vähän kummastuttanu että tollaseen perhetapahtumaan otetaan niitä liivihemmoja mukaan.
     
  15. ata

    ata Gearhead

    Re: acs

    Oliko tuo joku vitsi? kyselee ihan tyhmiä... :odroll:

    No vastaus kysymykseen:
    palkinnot: American Car Show Top 10-palkinto sekä Best in Show-palkinto ja nämä siis YLLÄTTÄEN FHRA American Car Show 2012:ssa...

    Mitäköhän tämän ketjun luulit käsittelevän... :soosoo: mutta eihän se plosil-1:n RR voittanut vain kuin "pääpalkinnot" tuolla otsikon mukaisessa näyttelyssä...
    8)
     
  16. kautsi

    kautsi 3rd gear

    Ylläolevaan taitaa löytyä vastaus edelliseltä sivulta. Palkinto vielä saamatta tai jotain vastaavaa..
     
  17. jaketin

    jaketin Gearhead

    Molemmissa näyttelyissä on ollut aina hienoja autoja, se kumpi näyttely on mielestäni parempi, riippuu itseäni miellyttävien muskeliautojen määrästä :D

    Näyttelyn järjestelyistä aina FHRA / ACS mollataan. On liikaa myyntikojuja, löytyy jopa ERIKSEEN tuuninkihalli, jossa on myös noita paheksuttuja jumputusautoja...

    Tampereella päähallissa on molemmilla laidoilla noita myyntikojuja, löytyy jopa niitä jumputusautoja, amerikkalaisten autojen seassa on niitä tuuninkiautoja. Silti nämä eivät tunnu häiritsevän ketään samalla lailla kuin ACS:ssä..

    Kuulutukset Mansessa on omaa luokkaansa, ne ovat TODELLA kovaäänisiä ja häiritseviä. Eipä tuokaan tunnu haittaavaan..

    Nimimerkki talonmiehen vapaapäivän havainto paikalla olevasta liivijengistä ihmetyttää minuakin. Heidän maine ei ole mikään mairitteleva..


    Pitää muistaa kun arvostellaan näyttelyn tasoa, niin arvostellaan kanssaharrastajien rakentamaa kalustoa. Ne eivät ole näyttelyn järjestäjien omaisuutta. Miten ihmeessä siis toisen näyttelyn kalusto voi olla huonompaa kuin toisen, meidän harrastajien taidonnäytteitähän ympäri Suomea nuo ovat?
     
  18. homer

    homer Double Gearhead

    Yksi mikä tulee mieleen näyttelyiden erossa on tuo ruotsalaisen kaluston osuus. Eivät ne ainakaan ole Tampereen näyttelyn tasoa laskeneet.
     
  19. Jamboolio

    Jamboolio Gearhead

    Loistava Car Show taas kerran, ensi vuonna uudestaan. Nyt on videot ja kuvat kyseisestä tapahtumasta paketissa, tässä vielä :odroll: kertaus:

    Kuvat:
    http://razzi.me/albums/12190-american-c ... -show-2012

    American Car Show 2012 VIDEO:
    http://www.youtube.com/watch?v=h0CqYVjZFkM

    Tuning Car Show 2012 VIDEO:
    http://youtu.be/YQ8DJ5D_UZY

    CARSHOW BABES VIDEO:
    http://www.youtube.com/watch?v=FQjuUhGs ... ature=plcp

    Plymouth Prowler VIDEO:
    http://www.youtube.com/watch?v=A_rqaNDp ... ature=plcp

    Fisker Karma VIDEO (Messukeskuksen parkkikselta):
    http://www.youtube.com/watch?v=t0gW5wQa ... ature=plcp
    :D
     
  20. janski85

    janski85 1st gear

    acs

    meillä oli ainaki onnistunut reissu jälkikasvun kera maanantaina :D
    ja onhan tää ns ajokauden/kesän avaus reissu ollut jokavuosi.
    parin viikon päästä tampereelle sit.
    viedään eräs laite sinne näytille 8)

    toi on totta,ei sinne pakko mennä.kukaan ei pakota..
    iso tapahtuma ja paljon yleisöä=paljon työtä järjestäjille.nostan hattua.
     

Kerro tästä muillekin!