ACS 2012

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja luppes, 3.11.2011.

  1. 509

    509 Gearhead

    Unikulma, ihmeliima, takkoja, grillejä, paljuja. Vittu toi mikään autonäyttely enää ole.
    Pää pois perseestä siellä FHRA:ssa. Keksikää miten tosta tulee taas autonäyttely. Maksaa, kallista, seli seli. Vaihtakaa sitten halvempaan paikkaan.
     
  2. maverick

    maverick Gearhead

    [​IMG]

    Bee-One Power Gear osastolla silmän iloa ja mageita paitoja!
    Tervetuloa!
     
  3. bogge

    bogge 3rd gear

    Unikulma, sähkötupakki, grillejä...olihan siellä markkinat. Mutta itse näyttely oli tasokas, paljon nähtävää. Jotain tuli ostettua sekä renkaanvaihto mopoon tuli sovittua hd-liikkeen kanssa. Kyllä nuo grillin/sängyn myyjät jää pois ensvuonna, jos kauppa ei käy...
    Ja tuuninki puolella möykkä oli armoton, mutta kyllä siellä oli
    silmänruokaa :lol: ...ja tuuninkiautoja :wink:
    Fyyran jäsenmaksullahan tuonne sai kokoaikalipun jäsenetuna. Mun mielestä hinta/laatusuhde kohdillaan. Eli kiitokset järjestävälle taholle hyvästä näyttelystä.
     
  4. hina

    hina 1st gear

    Sama meno kun MP12.
    Kaiken maailman torikauppiaita riittävästi.
     
  5. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead

    Vedähän nyt happea hieman...

    Varmasti on näyttelyssä monenmoista kauppiasta ja markkinamiestä, mutta FHRA:ssa moni tekee uskoakseni pirusti töitä näyttelyn eteen. Ja ilman liksaa ihan vaan "raukkaudesta lajiin".

    Meitä sivusta viisaita on aina paljon, mutta kun antaa hanskat käteen ja sanoo, että ala hommiin, niin into loppuu siihen.

    Minua harmittaa kun en pääse näyttelyyn töiden takia. Muuten menisin varmasti. Nyt vaan katsellaan kuvia joita onneksi on tarjolla netissä.

    Kiitos kuvaajille ja järjestäjille!
     
  6. Tulilanka

    Tulilanka 3rd gear

    Hieno näyttely! Kyllä tuolla viihtyy koko pääsiäisen!
     
  7. pekka.j

    pekka.j Gearhead

    Pysäköinti rakentamisen aikana oli tosiaan perseestä, mutta se oli kyllä tiedossa jo etukäteen.

    Itse näyttely vaikuttaa ihan asialliselta ja thyynig puolen jakaminen kovan metelin alueeseen ja hillitympään puoleen on varsin hieno uudistus.

    Parit kuvat löytyy eiliseltä tuosta, lähinnä kyl matkalta ja omasta osastosta.
     
  8. fisu

    fisu Gearhead

    No onhan tuåsta sellanen karnevaali tullu ettei jaksa enää käydä, jotenkin pöhköä maksaa ittensä kipeäksi siitä ettei näe mitään ja joutuu vellomaan ihmismassassa myyntikojulta toiselle...
    Tiedän juu et messarin paikkamaksut on ihan tähtitaivaalliset mut silti, not 4 me :cry:
     
  9. 509

    509 Gearhead

    Ihan vaan ettei tule se käsitys että paukutan päätäni tekemättä mitään asian eteen.
    Minunkin autoni on näyttelyssä ja eilen laitettiin kerhon osastoa kuntoon. Ponnistus ei ole suuren suuri, mutta kuitenkin.
    Tiedän kyllä kuinka hirvittävä homma tommosen järjestämisessä on. Muuta en edes yritä väitää. Kyse ei todellakaan ole siitä etteikö ihmiset töitä tekisi.
     
  10. MadMike

    MadMike Gearhead

    +1

    Takas Nordenskiöldinkadulle vaikka.

    Rapsa tämänpäiväisestä:

    Nyt parasta antia tosiaan oli esim. 5.0 Bee-One Musse ihan itsenään... ja Bellamafian typyt Unikulman sängyillä. Vakio Viper kiinnosti yhtä paljon kun Vakio Muskelijenkitkin tai Corvetet.. no joo 65 Avo tosin kolahti pussihousunakin.
    Kaikki oli Nättejä mutta kun moisia on nähnyt sen miljoonan kertaa ei jaksa napata enään onko nyt kysessä jokin eri optiopaketti päällä.
    Varsinkin kun eka muskelijenkki johon törmäsin kun halliin astui oli Ex-appiukon uutena ostama...
    Nyt alkaa katselemaan jo jannujen omia toteutuksia (tyyliin noita palikoita on itselläkin hmmm..) esim 408 Challengeri pisti silmään, Rodeja katseli mielellään, miksei prätkiäkin ja Not So #Match pelejä joilla voi vähän riehaantuakkin kun oikean jalan varpaita alkaa kutittaan.
    Eli sellaista mitä harrastettiin silloin 80 luvulla.

    Tuntuu vaan että nyt puunataan ja onanoidaan staattisten objektien ympärillä.
    *Kyllä mä kattelen mielummin perseitä ja runkkaan reilusti vaikka.
    GT40 replika oli hieno tribuutti aidolle ei siinä mitään mutta kun noita on nähnyt maailmalla aitona in action niin no joo...
    Eli se jenkkipuolesta.
    Race osio olisi saanut olla olemassa eikä vaan Driftingiä, vakiopuolella tosiaan oli muutama iso limbo suurimpana 600SEL V12 rohjake... kaverilla on samanvärinen 600SEC talviautona...
    Honda osasto; siis Britti Civic ???? 4d punainen kivenhakkaama käyttispaska ja olikos se 4WD Honda Jazz vieressä.. ketä kiinnostaa???
    Ois nyt tuotu paikalle vaikka vanhoja Sport2000 Hondia ja vähän historian havinaa.
    Muualla oli kyllä ratapuolen heeboja paikalla SM taistoista joiden kanssa vähän näistä turistiinkin....ja olin itse matkassa erään kolleegan kanssa ratapuolelta.
    Thyyniing puolen "helmet" siis oli kutakuinkin orkkis Toyota 2000GT ja muuten orkkis Musta Mk4 Supe paitti oli fööni mallia iso... hohhoijaa.
    Olen tässä talven aikan nähnyt käyttöpeleinä samanlaisia kun tuolla osastolla siis oli kotikatuni varrella joten iso haukotus. Kesällä tiedän että katukuva piristyy entisestään.

    Bomber pyöriä jäin kaipaamaan myös, paikalla ei montaa ollut!!

    Loppukaneetti oli että ehkä 10v päästä käydään uudestaan ACSssä ja jatkossa kierrellään muut kesätapahtumat. Lippu oli sen 25egeä no se nyt meni kannatuksen piikkin mutta tilastona 2.5 per vuosi kutakuinkin jatkossa Fyyralle kannatusta...
    Kannattiko???
     
  11. MadMike

    MadMike Gearhead

    Auto itsessään oli Ilo Silmälle.
    Siinä on Ideaa!
     
  12. homer

    homer Double Gearhead

    Minusta mielenkiintoisin osasto oli se fyyran historiapläjäys Pitkä Pekan autoineen. Tuo Jordanin F1 jäi kokonaan huomaamatta, minne lienee piilotettu?
    Piti ostaman uusi nahkarotsi (kyllä nuo jotkut kaupalliset osastot ovat ihan paikallaan) ja hieno löytyikin mutta hintalappu (425 euroa) pisti vielä harkitsemaan.
     
  13. MadMike

    MadMike Gearhead

    Jordanin F1 hylsysimulaattori oli Radicalin kanssa samalla osastolla muskeliautojen takana oikealla, vähän pussihousuista eteenpäin. Siellä oli Nätti typy (terkkuja vaan)...

    Fyyran historianpläjäys... IMO paljon melua "tyhjästä"... paremminkin asian ois ehkä voinut esille tuoda.
     
  14. pile

    pile Gearhead

    tuli käytyä näyttelyys. näytteille asetettua kalustua oli paljon kaikki hienoja yksilöitä,mutta yksi nousi mielestäni yli muiden ja se on eteläpohjanmaan kurikasta tullut rolssi.hämmästyttävän hienoa työtä, kyllä sitä näköjään suomessakin osataan onnittelut koko teamille.
     
  15. Porsas

    Porsas 3rd gear

    Jep, rolssi pisti vähän fuudeeraan niin kuin ko herran 120LS skota aiemmin, ei hae kaveri sitä ihan tavanomaisinta aihioita. Muutamaa kiisselimersun konetta tuli kanssa taivastelu apinointitarkoituksissa ehkäpä jonkin amerikkalaisen keulalle.
     
  16. studio57

    studio57 Gearhead

    mää kävin sitä jo viime viikonloppuna kuolaamassa on käsittämättömän hieno vehje !
     
  17. osaase

    osaase 3rd gear

  18. Raitsa

    Raitsa 2nd gear

  19. perkele

    perkele Gearhead

    naapurin poika taas yllätti..
     
  20. Porsas

    Porsas 3rd gear

    Tuleeko niitä kuvia ? mun kamera ottaa aina niin huonoja kameramallista riippumatta :eek:
     

Kerro tästä muillekin!