ACS 2012

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja luppes, 3.11.2011.

  1. KirsiX

    KirsiX 3rd gear

  2. rane58

    rane58 Double Gearhead

    Saihan taas kivasti päivän kulumaan. :p Tuttuja moikaten ja uusia tuttavuuksia solmien, ihan hienoa. 8)
    -Kiitos järjestäjille! [​IMG]
     
  3. supo

    supo Double Gearhead

    Kuvista päätellen hienoa kalustoa paikanpäällä eli kannattaa käydä katsomassa näyttely!!!Kisakalustoakin näkyy olevan hienosti Ahosen johdolla Top Fuel,Metanol etumoottori Dragster,2 kpl Funny Caria jne.Kiitos taas järjestäjille sekä kaikille näytteilleasettajille!!!Ps.tähän ei pysty nämä ainaiset valittajat!!! :lol: :rotfl:
     
  4. dart -66

    dart -66 Gearhead

    Hienoa kalustoa oli kyllä, mutta näyttelyn juhlaluonteen huomioiden otti pattiin se tarjolla oleva krääsän määrä. Jos olisin ostanut lipun, :mad:
     
  5. Alabama Chrome

    Alabama Chrome 1st gear

    Kiitoksia!

    Tuli tuo näyttely samalla käytyä tässä aamukahvipöydässä, eikä tarvinnut matkata Pohjois-Tallinnaan asti.
     
  6. supo

    supo Double Gearhead

    Tämä krääsän määrähän johtuu ainoastaan näyttelyn kävijöistä sillä jos kauppa ei kävisi niin siellä ei olisi yhtään krääsän myyjiä!!
     
  7. WBBC

    WBBC Double Gearhead

    On totta että siellä on ihan älytöntä krääsää myynnissä, mutta suuri osa krääsästä kuuluu asiaan, kuten paidat, nippelit, pienoismallit, autotarvikkeet yms. Kyseesä on myös koko perheen tapahtuma.

    Jos pelkästään autoja olisi esillä, niin mielummin katselen niitä Helsingin kauppatorin cruisingissa, jolloin niitä voi tarkastella paremmin kuin messuhallissa. Kalusto on ihan samaa ja kaupanpäälle kuulee ja näkee niiden liikkuvan.
     
  8. Erppa

    Erppa Gearhead

    Oliko harraste parkki omalla paikallaan , ja oliko siellä kalustoa viileästä kelistä riippumatta?

    Täältä lähdetään -50 luvun kalustolla kunhan toi aurinko hieman nousee ylemmäs...
     
  9. DamnNoNamesLeft

    DamnNoNamesLeft 2nd gear

    Pahasti näyttää siltä että joutuu vähän pomppimaan aitausten sisään hyvien autokuvien takia.. :)
     
  10. Volvo_5.7

    Volvo_5.7 Double Gearhead

    Kyllä oli harrasteparkki paikallaan. Liikenteenohjaajat ei välttämättä siitä tiedä/ymmärrä, mutta sinne perinteiselle paikalle kun vaan suuntaa niin hyvä tulee.
     
  11. Hoodooman

    Hoodooman Gearhead

    Ihan turhaa valittamista. Ei sinne ole pakko mennä jos ei halua. Tuning-puolella ei ole pakko käydä, jos ei halua. Krääsää ei ole pakko ostaa jos ei halua. Bissellä ei ole pakko käydä, jos ei halua. Nättejä tyttöjä ei ole pakko katsella, jos on ho..

    Kaikkien noidenkin jälkeen sinne jää vielä aika paljon katseltavia autoja ja prätkiä. Toi hintapuolikin on suhteellinen. Liittykää FHRA:n jäseneksi, niin saatte lipun jäsenyyden hinnalla ja sen jälkeen muut kerhoedut ja -lehdet on käytännössä ilmaisia. 25 egee, jättää vuoden mittaan 5 ravintolabissee juomatta, yhden melkein joka toinen kuukausi, niin se on kuitattu.

    Tässä topicissa valittaminen näyttää perustuvan samaan kun melkein kaikissa muissakin, aina pitäis kaikki saada ilmaseks. Onks alan harrastajiin jostain syystä pesiytyny kaikki maan köyhät, vai mistä tää johtuu? Kaveriapu ja talkoomeininki on ok, mutta jotta meillä olisi alan kaupallisia toimijoita ja palveluja, pitää myös rahan liikkua.

    Ainoa kritiikin paikka eilen oli, et jos sulla on jo lippu valmiiksi, ostettuna tai saatuna, niin pitää muiden mukana jonottaa saadakseen sen vaihdetuks rannekkeeseen. Vois olla oma piste lipunmyynneissä tätä varten.

    Onhan meille vuosien varrella tullut muitakin hyviä kilpailevia näyttelyitä ja tapahtumia, mutta kyllä American Car Showlla on oma, vankka paikkansa näiden porukoiden keskuudessa edelleen. Jonottaessani eilen tuli mieleen että siellä on käyty jo viiden vuosikymmenen aikana (1978-2012) ja aion käydä edelleenkin.

    Keep up the good work guys!
     
  12. MadMike

    MadMike Gearhead

    Juu pari kilpuria pisti silmään ylitse muiden.

    Se Hartikaisen FED ja Naaramon Smokey Clooni Camaro.
     
  13. pile

    pile Gearhead

    kävin eilen itse tuolla ja menin muiden mukana jono veti hyvin ja valmiin vapaalipun kun annoin tyttösille niin asia oli sillä selvä,mitään rannekkeita ei saatu eikä pyydelty.
     
  14. boogieman

    boogieman Gearhead

    Hienoja ajopelejä ja kauniita naisia.

    Ehkä näyttelytilan järjestys voisi olla hieman toisin. Pikkutakissa istuva huvimaja padre ei sopinu oikein kuviin, ei ne ihmiskattilat. Liikaa kauniita naisia, tuli semmonen "Messutyttösokeus".
    Ei kai tuo Fyyra ole mikään uskonnollinen liike tai ACS jotku kirkonmenot kyllä kai arvostella saa.

    Kivvaa oli, kiitos järjestäjille!
     
  15. ata

    ata Gearhead

    Joo, se huvimajassa itsekseen "päivystänyt" pappa huvitti kanssa, ketään ei pahemmin tuntunut kiinnostavan huvimajat eikä pappaakaan autonäyttely. No töissähän se siellä toki on, mutta koomisen näköinen siellä terraariossaan... :) Paljujen määrä oli vähän turhan runsas kyllä, etenkin kun samaan aikaan monilla auto-osastoilla oli ahdasta ja autot jouduttu laittamaan hyvin lähelle toisiaan, vaikka järjestäjillä on ollut tiedossa osastolle tulevien ajoneuvojen määrä.

    Tuning Car Shown puolellakin oli muutamia jenkkejä myös, kuten Corvetteja, samaten siellä motorsport-hallissa mm. se hieno ratakisa-1gen Camaro. Eli sielläkin kannattaa käydä vilkaisemassa, itse tosin tein sen eilen korvatulpat päässä, se oli erinomainen ratkaisu.

    Ja sellainen kommentti täytyy vielä lisätä, että tosiaan vuodesta 1981 saakka on tullut joka vuosi tuolla käytyä jos olen vain Suomessa ollut näyttelyn aikaan. Ja kuvat ovat mukavia, mutta ne vain virkistävät muistia ja vain paikan päällä näkee ne autot oikeasti. Ja Cruisingeissakaan ei ole autot samalla tavalla esille laitettuja somistuksineen ja kaikki valaistuna ja puhtaina ja viimeisteltyinä. (siellä Tuning Car Shown puolella kyllä oli todella pimeää, mutta American Car Shown puolella, joka nyt varmaan tämän foorumin lukijoita enemmän kiinnostaa, valaistus oli parempi.
     
  16. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    Tuo oli muuten ainut laite mistä tuli ite otettua kuvia. :eek: Aattelin et kyllähän noista muista näkee kuvia lehdessä/netissä, mut toi oli kyllä niin härski laite, et oli aivan pakko ottaa omat kuvat. Iso hatun nosto kurikan suuntaan! :eek:
     
  17. homer

    homer Double Gearhead

    Kilpureita oli minun mielestä ikävän vähän ainakin aikaisempiin vuosiin verrattuna.
    Ahosen tiimin laitteet (nitrodragsteri, outlaw ja pari junnupeliä), yksi pro stock, pari spettiä, Pietilän alkoholifunny ja muutama junnudragsteri. Sitten tuo street Musse ja Markkasen Trans Am muilla osastoilla. Pyöriä ei tainnut olla kuin yksi sgb ja yksi nitropeli?
     
  18. Markko

    Markko 1st gear

  19. MadMike

    MadMike Gearhead

    Oli niitä mutta muista motorsportlajeista...mä en taas edes noteerannut noita mitä mainitsit.
     
  20. Jimi

    Jimi Gearhead

    Jotakin kuvatuksia perjantailta löytyy täältä

    Komee oli Kurikan sheikkien rolssi, turhaa ei ole viimeviikkoina valot palanut tallissa yötä-pävää.
     

Kerro tästä muillekin!