ACS 2012

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja luppes, 3.11.2011.

  1. jaripk77

    jaripk77 1st gear

    Ihan oli ok messut taas. Ainut mikä vähän ahisti kameraa kantaessa, että miksi ne autot/pyörät pitää survoa niin tiheään osastoille, kun tyhjää lattiaa on hallin toisessa päässä vaikka miten.

    Muutamia kuvia lauantailta tuolla: http://kaitainen.net/gallery.php?id=181
     
  2. Hatman

    Hatman Gearhead

    Olen täysin samaa mieltä. Tuomas Kyrön sanoin: "Kyllä minä niin mieleni pahoitin". :(

    Jos sinne on pakko saada lisää autoharrastukseen liittymätöntä rihkamanmyyjää, niin voisiko ne edes sijoittaa toiseen halliin tai pienemmälle alueelle jonnekin sivulle.

    Olihan siellä upeita autoja, kunhan ne ensin löysi.
    Kuvat sunnuntailta puhukoot puolestaan.
    http://rides.webshots.com/album/582609398xzznel
     
  3. jakezzz

    jakezzz 1st gear

    Olipas ihan käymisen arvoinen reissu kuitennikkiin.

    Ne ketkä kitisee että tuunarit voisivat olla muualla niin jos ameriikin ihmeet tungettaisiin vaikka nordensjöldinkadun halliin niin olisiko siellä edes noin paljoa pelejä? Omaankin (ja perheen pienimpien) mieleen toi datsunimessu piti ihan liian kovaa meteliä, mutta eipä sille puolelle hallia ole pakko mennä...
     
  4. Transam

    Transam 1st gear

  5. Blower Camino

    Blower Camino Gearhead

    Lauantaina oli ainakin sen verran hiljasella poppikoneet että meinas oikein häiritä ku ei ollu sitä perus jyminää europuolella. olihan siellä silti pari hienoa mersuja ja commodore ja muutama muu.

    Rolssi oli kyllä ihan ehdoton. Mun mielestä hienoin.
     
  6. Transam

    Transam 1st gear

    Prkl kun on nättejä kuvia!!
     
  7. Ikonen-82

    Ikonen-82 3rd gear

  8. jakezzz

    jakezzz 1st gear

  9. Marklin

    Marklin Double Gearhead

  10. 2x4bbl

    2x4bbl Gearhead

    Kyllä oli hienoja autoja taas näytillä, lipun hinta oli minusta ihan sopiva vaikka ei kerhoalennuksia enää herunutkaan, molemmissa halleissa kävin ja ei se tuning jytke minua häirinny niinkuin häiritsi se kylpypaljuosasto siinä keskellä parasta näyttelyaluetta, - siihen olisi mahtunut ainakin neljä autoa tai lukematon määrä pyöriä näytille - ai että se minua vituitti! :soosoo:

    Ja kun valitatte aina näistä/meistä valittajista niin ajattelin nyt kuitenkin täällä tuoda oman mielipiteeni julki koska varmasti ystäväni Luppe ja muut näyttelyn järjestäjät lukevat tätä palstaa ja mielipiteeni menee täten perille, -eri asia onko sillä mitään merkitystä :(
    Ai niin ja ne saatanan sängyt, - melkein halusin unohtaa ne..
     
  11. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

  12. RAIVO

    RAIVO Gearhead

  13. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

  14. LUM-1

    LUM-1 Gearhead

    kyllä nuo kuitenkin on just ja just siinä rajalla että noihin työmies tarpeensa tekis :eek:
     
  15. dean66

    dean66 Gearhead

  16. Fargo

    Fargo Gearhead

    Ruusuja ja risuja:

    Hienoja autoja ja pyöriä oli, kiitos että meteli oli saatu pois ja ne jatkuvat joutavat kuulutukset. Vaan eipä mielestäni ollut lipun hinnan plus parkkimaksun arvoista kokonaisuudessaan.
    Lähinnä siksi ettei oikein kiinnosta maksaa siitä että pääsee autonäyttelyssä katsomaan kaupallista touhua ja tällä tarkoitan juuri näitä sänkyosastoja, riepu ja krääsäkojuja, en tule tällaisille messuille ostamaan tyrnimarjamehua tai croissantteja. Okei, ovat varmaan maksaneet paikkamaksunsa kuten muutkin näytteilleasettajat mutta paino pitäis olla nimenomaan amerikanautoissa ja prätkiäkään en poissulje. Oleellisesti harrasteeseen liittyvät myyjät kuten esim. nippeliteppo on paikallaan mutta mielummin tusinan teepaitakauppiaan sijaan pari ja lisää autoja.

    Tuuninkiosastolla en käynyt kun ei kiinnosta joten siitä ei valittamista. Paitsi kiitos ettei sieltäkään meteliä liikaa tullut.

    Paljon näin tuttuja ja jokainen kaipasi takaisin jäähallille.
     
  17. Ikonen-82

    Ikonen-82 3rd gear

    Jos tällä viitataan siihen kun mut oli pysäytetty hämeenlinnanväylälle, niin siinä ei menetetty kuin aikaa... Sattu osumaan kohdalle vuoden päästä eläkkeelle jäävä vanhempi komissaari joka teki perusteellisen vuosikatsastuksen... Kaikki valot tarkastettiin, akun kiinnitys tarkastettiin kaksi kertaa... Ja kun mistään ei oikein löytynyt mitään sanomista niin sitten vielä tutkittiin tavaratila ja todettiin on se vararengaskin oikein kiinnitetty jonka jälkeen sanottiinkin että tules tonne poliisiauton taakse istumaan... Ainoa "epäkohta" mitä alettiin tutkimaan oli se että kuuluuko tuon ikäisessä autossa olla 80km/h tarra takana... Siellä sitten istuin noin 25min takapenkillä kun kaksi poliisia tutki tieliikennelakia ja soitteli keskukseen asiasta.. Lopputulos oli että ei sakkoja, ei huomautusta eikä rekisteriotteeseen merkintään koska lakipykälää ei löytynyt jossa olisi sanottu että tuon ikäisessä pakettiautossa jonka omamassa on 1970kg tarvittaisiin 80km/h tarra. Poliisi vain käski minun selvittää trafista tai katsastuskonttorilta että tarvitseeko auto sitä tarraa...
     
  18. jknR

    jknR Gearhead

    Siis onko noiden rakentamisesta tulossa oikeasti joku TV-sarja?
     
  19. Ikonen-82

    Ikonen-82 3rd gear

  20. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Näin siinä TV:ssä pyörivässä trailerissa kerrottiin, mut kertokoon lisää joku joka tietää paremmin.
     

Kerro tästä muillekin!